Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon rühellem ha buszon...

Nagyon rühellem ha buszon mellém ülnek, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Zenét nem telik el út, hogy nem hallgatok, olyat is szoktam csinálni hogy ugy teszek mintha nem figyelnék, mikor állnak mellettem, de nem válik be, mert megbökdösnek. Hátra is hátra szoktam menni amennyire csak lehet, de igyis mellém ülnek. Táskát is mindig mellém teszem de mindig el kell vennem onnan. Más ötlet?

Utálom, hogy nem férek el rendesen a másiktól, az külön plusz pont ha még 200 kilós is az illető és engem is osszenyom. Keszulodesnel meg nehezen tudom rendesen felvenni a kabátot meg a táskát.

2023. dec. 20. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod tenni, hogy elfogadod, hogy ez így működik, mivel erre nincs olyan megoldás, amit te szeretnél.
2023. dec. 20. 09:51
 32/75 anonim ***** válasza:
94%
Maradj otthon vagy utazz autóval. Ha nincs már üres 2 hely, akkor én direkt a kirakott táskások mellé szoktam ülni, hadd örüljön a bunkója. Ha nem veszi el ráülök.
2023. dec. 20. 10:27
 33/75 anonim ***** válasza:
21%
Ense birom, de szerencsere mellem ritkan ulnek. Aki nem ismer annak elsore nem tunok baratsagos jogyereknek
2023. dec. 20. 10:36
 34/75 anonim ***** válasza:
93%

# 30 Amíg van üres hely, joga van melléd ülni, akár tetszik, akár nem. Nem köteles a felsőbbrendűségi rögeszméd miatt kényelmetlenséget bevállalni.

Van egy zseniális ötletem: aki melléd akar ülni, annak fizesd ki a jegyét! Attól kezdve jogod van onnan elküldened. Addig felsőbbrendűség ide, vagy oda, nincs.

2023. dec. 20. 10:37
 35/75 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem, ha mellém ül valaki es hozzámér, vagy elkezd újságot olvasni és átér a keze az orrom elé stb. De távolsági buszon nincs olyan, hogy egyedül foglalok két helyet emiatt. Ezért azt szoktam, hogy kinézek egy vékony, jól szituált nőt, aki az ablak melletti ülesen ül és mellé ülök le. Így nem ül le mellém 150 kilós díjbirkózó. Én meg, szintén vekony nőként, nem zavarom a mellettem ülőt meg ő se engem.
2023. dec. 20. 10:37
 36/75 veterán vas ***** válasza:
75%

Ilyen szemlélettel nem szabad tömegközlekedni.

Ha lehet, ne menj emberek közé, és soha ne mozdulj ki a lakásból.

Igazából az lenne a legjobb megoldás, ha nem is ezen a bolygón tartózkodnál.🤡

2023. dec. 20. 10:41
 37/75 anonim ***** válasza:
90%
"Ha nem jutott neki hely, akkor szépen el kell fogadni a helyzetet és várni míg más leszáll." De jutott neki hely, ha melletted még van szabad hely. Fogd már fel, hogy nem foglalhatsz el két helyet. Vagy vegyél autót, vagy fogadd el a helyzetet. Bónusz tipp: legyél nagyon büdös. Talán akkor nem ülnek melléd.
2023. dec. 20. 10:51
 38/75 A kérdező kommentje:
Még én vagyok a felsőbbrendű, akinek eszébe nem jutna ezt megcsinalni, hogy odaulok és ezzel akadalyozok valakit inkább vegigallok egy utat...azok a felsobbrenduek akik az ellenkezőjét megteszik valakivel. Ráadásul hogy nekik jó legyen csak, másra való tekintet nélkül. Nem pusztán felsőbbrendűség, egoizmus! Az itteni megnyilvanulasok pedig rendkívül arrogánsok.
2023. dec. 20. 10:53
 39/75 A kérdező kommentje:

#37 ő fogadja el a helyzetet, én szálltam fel előbb, nem is tudom kinek képzeli magát, hogy ki ő?

De, úgyis mellém ülne a hülyéje🤣

Amúgy mindenki csak ugyanazokat tudja ismetelgetni, nehéz beismerni ha másnak van igaza

2023. dec. 20. 11:00
 40/75 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te mész szemben az autópályán. Ha mindenki veled szemben foglal állást, akkor gondolkozz már el azon, hogy talán nem neked van igazad. Nyugodtan használhatod mindkét agysejteted.
2023. dec. 20. 11:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!