Mi az a dolog ami jelenleg hiányzik az életedből?
Egyrészről: Szerelem, párkapcsolat, baráti társaság.
Másrészt pedig a vidámság, szín a mindennapokban.
Sosem voltam még úgy igazán szerelmes, és szeretve sem, ha a családi síktól most eltekintünk. És így, 23 éves fejjel, már egyre gázabbnak érzem ezt, jó, annyira azért mégsem, hogy fejvesztve rohanjak egybe, hogy elmondhassam, "már nekem is van kapcsolatom!", de értitek. Barátok pedig egyetem alatt koptak ki sorjában, újakat viszont nem sikerült szereznem, amit azért eléggé bánok, pedig én tényleg próbálkoztam.
A második rész; nem is tudom, mikor voltam utoljára felszabadultan és tartósan (!) boldog. Boldogság/vidámság foszlányok akadtak persze, de valami hiányzik, hogy ezt hosszabb időn keresztül is meg tudjam tapasztalni. Nincs rossz életem, meg olyan gondolatom sem, hogy ezt eldobjam, csak közben valahogy üres, szürke az egész.
.
Sokat fejlődtem, változtam az utóbbi években, például határozottan nyitottabb lettem, sikerült tágítanom a komfortzónám. Szóval szerintem nem járok rossz úton ezzel, ha a szociális életemről írtakat nézem. Csak közben még így sem mozoghatok jó körökben, mert a sikerélmény elmarad:/
Ami a másikat illeti, egyre többször mondok igent olyan dolgokra (nem illegálisakra), amikre régen szorongás, hasonlók miatt nem bólintottam volna rá, és jó érzés, hogy meg mertem azokat lépni. Meg szép emlékek is lettek belőlük, bár ezek sem az elmúlt hónapokban voltak.
Jó lenne több pénzt keresni, de annyira szeretem a mostani munkahelyem, hogy csak ezért nem vagyok hajlandó otthagyni. Szóval ez van, úgy döntöttem, hogy nem teszek érte semmit. Rájöttem, hogy a pénz nincs mindenek felett.
Minden más rég megvan az életemben ami nekem kell. Szerelem ( házastárs), család, saját otthon, szeretett hobbik stb.
Testmozgás, rendszeres séta, fixebb és kidolgozottabb diéta, több figyelem arra, hogyan alkothatok.
Azt teszem ezekért, hogy próbálom nem ignorálni őket, higy egyszer olyan naggyá legyenek bennem, hogy végre csinálni kezdjem őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!