Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert is van ez velem?

Angelo99 kérdése:

Miert is van ez velem?

Figyelt kérdés
Mostanában este alig tudom magam lefoglalni régebben még elvoltam hallgattam a zenét elvoltam most meg alig megy az idő folyamatosan rossz gondolataim vannak régebben este olyan euforikusan éreztem magam most nem?Folyamatosan attól tartok mi lesz másnap velem mit fog kellenem átélni stb. Meddig lesz ez vagy mi ez?
ma 00:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már korábban is feltetted itt, csak akkor bővebben fogalmaztad meg. Sajnálom hogy nem javultak a dolog azóta sem.

Kéne neked egy új hobbi. Vagy járj el többet, hogy érjenek új élmények, ingerek.

Fölösleges félni a holnaptól, főleg ha nincs valami konkrét dolog ami ezt kiváltja.

Mi a baj amúgy? Milyen az életed? Miket szoktál csinálni mostanában?

ma 01:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Hat semmi különös et regebben szerettem edzeni zenet halgatni de a rossz gondolatok felelmek megkeseritenek...
ma 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!