Minden előzmèny nèlkül mièrt törlik ès/vagy tiltják a közössègi oldalon a másikat?
Hozzá kell tenni, hogy általában depressziós hajlamú vagy olyan emberről van szó akik nem èlnek valami fènyes èletet.
Ennek az emberi tulajdonságát akarom megèrteni, hogy mièrt csinálják.
Én pl azért, mert egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy olyan ismerőseim legyenek akikkel nem beszélek. Ha úgy van az utcán se bírnak köszönni. Régebben nem "ismerős" hanem "barát" státusz volt amúgy is. Kettő között gondolom tudod mi a különbség. Nem vagyok kíváncsi olyanok életére akikkel köszönő viszonyban sem vagyok, vagy azt se tudom, hogy kicsodák, csak bejelölt, mert egy településen vagyunk.
Vagy a másik mikor mindenféle hülyeséget megoszt és látszik az értelmi szintje. Én az ilyenekből szívesen kimaradok.
Én pl azokat törlöm, akik napi 10+ képet kitesznek az 1 hetes terhes hasuk simogatásáról. Nem akarom 9 hónapig ezt nézni, utána meg ezt; minden nap képet, videót amin nutellás/fikás a gyerek arca, nyáladzik, bántja a háziállatukat, stb
Azt is törlöm aki mindig szex vicceket oszt meg.
Azt is, akivel már abszolút nem tartom a kapcsolatot.
#1, #2:
Igen 😀....IGEN! 😃 Dettó! Én is !🤩
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!