Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden előzmèny nèlkül mièrt...

Minden előzmèny nèlkül mièrt törlik ès/vagy tiltják a közössègi oldalon a másikat?

Figyelt kérdés

Hozzá kell tenni, hogy általában depressziós hajlamú vagy olyan emberről van szó akik nem èlnek valami fènyes èletet.

Ennek az emberi tulajdonságát akarom megèrteni, hogy mièrt csinálják.

nov. 12. 05:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én pl azért, mert egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy olyan ismerőseim legyenek akikkel nem beszélek. Ha úgy van az utcán se bírnak köszönni. Régebben nem "ismerős" hanem "barát" státusz volt amúgy is. Kettő között gondolom tudod mi a különbség. Nem vagyok kíváncsi olyanok életére akikkel köszönő viszonyban sem vagyok, vagy azt se tudom, hogy kicsodák, csak bejelölt, mert egy településen vagyunk.

Vagy a másik mikor mindenféle hülyeséget megoszt és látszik az értelmi szintje. Én az ilyenekből szívesen kimaradok.

nov. 12. 05:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én pl azokat törlöm, akik napi 10+ képet kitesznek az 1 hetes terhes hasuk simogatásáról. Nem akarom 9 hónapig ezt nézni, utána meg ezt; minden nap képet, videót amin nutellás/fikás a gyerek arca, nyáladzik, bántja a háziállatukat, stb

Azt is törlöm aki mindig szex vicceket oszt meg.

Azt is, akivel már abszolút nem tartom a kapcsolatot.

nov. 12. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
48%

#1, #2:

Igen 😀....IGEN! 😃 Dettó! Én is !🤩

nov. 12. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem az is fura, mikor vagyok egy munkahelyen, tanfolyamon, vagy random találkozok valakivel és már ismerősnek is jelölt. Nyílván megvan ennek a haszna, könnyebb a kommunikáció. Azonban most is korábbi tanfolyamon bejelölt vagy 30-40 ember. Azokat mostmár hurcoljam életem végéig?? 2 szót nem váltottunk egymással.
nov. 12. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azokat szoktam törölni, akikkel ha bárhol véletlenül összefutunk, nem tudnak (vissza)köszönni, de FB-n rendszeresen kapok tőlük olyan értesítést, hogy "kéri, csatlakozzak a(z) xy oldal kedvelőihez".
nov. 12. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!