Szerintetek miért nem szeretik a nők, ha egy ffi taxis vàllalkozókènt dogozik, mièrt kerülik el a nők a taxisokat? :)
Ez is te voltál? Vagy csak véletlenül tólult ide a sok taxis egyszerre?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Van egy sztereotípia a taxisokkal szemben - kamus, ügyeskedő, bunkó, suttyó, csajozós, igénytelen (néha még az is hozzájön, hogy puhos, pocakos igénytelen hajú kövér 40es, aki fiatalabb nőket próbál becserkészni asszonyka mellé mellékesként)... kb. mint régen a vodafone-os "Nem a legyek hordták össze" taxisos reklám, meg az Irigy Hónaljmirigy-show-ból a taxis epizód.
Esetleg az is hozzájöhet, hogy nem egy átlag időbeosztás - persze, gondolom, vmilyen szinten, főleg ha vki nem egy adott taxitársaságnál dolgozik, flexibilis... de ha tényleg pénzt is akar keresni, akkor sokszor megy olyan időszakokban kuncsaftokat szállítani, amikor a legtöbb ember otthon van, pihen, a párjával lenne (pl. karácsony, szilveszter).
Az összes nő nevében nem beszélhetek, de relatíve sokszor taxizom, mert olyan a munkám, hogy időnként hol éjszaka kell kezdeni, hol akkor kell végezni, és ilyenkor fizeti a cég a taxit a lakásom meg a munkahely között, én meg hülye lennék nem élni vele.
Tisztelet a kivételnek, mert bőven akadnak köztük jófej, rendes fazonok is, de egy részük iszonyat prosztó, suttyó, nagyképű barom. Én nem szeretek vezetni, ezért nincs is autóm, de volt pár olyan élményem, ami után szétnéztem használtautón, hogy én most veszek egy kocsit mert én ezek mellé mellé be nem szállok még egyszer, és még mindig próbálom megkedveltetni magammal azt, hogy én vezessek, mert szükséges rossz, de még mindig jobb, mint velük utazni.
Ja, és egy darabig azt gondoltam, hogy biztos azért van az, hogy úgy kezelnek, mint valami alsóbbrendú szart, mert céges út, számlára, tudják, hogy nem én fizetem, és nem várhatnak jattot sem. De nem, mikor úgy voltam vele, hogy nem bumlizok haza az éjszaka közepén egy koncertről, hanem hívok egy taxit, akkor ugyanezt a bánásmódot kapom.
Szóval sajnos én tapasztalat alapján a taxist az öntelt, hangos, puhos, anyagias f...kalappal azonosítom, olyat meg akarna a franc otthonra. Pedig mondom, vanank normális emberek is, akik csinálják, nekik köszönöm szépen, és tényleg sajnálom, hogy a gyökér kollégáik miatt ők is szívnak az előítéletekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!