Miért vagytok még becsületesek? A politikusok lopják a pénzünket. A vállalkozók lehuznak az autószerelőtől a kivitelezőig. A piacon a mérleg is rosszul mér.. Pancser dolog manapság annak lenni?
Engem nem húz le az autószerelő. Szerintem reális áron javítja a kocsimat.
Amúgy meg a pénz nem ér annyit, hogy egy 2x2es lyukban kelljen töltenem éveket. Lehet jó pénzt keresni legálisan, lehúzás nélkül is.
Nem véletlenül lett adva az embernek a 10 parancsolat.
Mindent szabad-de nem minden használ, nem minden építő, és a keserű gyümölcs az hosszútávon igen kellemetlen. Meg nem akarok rosszat a saját leszármazottaimnak. Lopni a legkönnyebb-már ha akar valaki...csak aztán ne csodálkozzon ha az élete, egészsége, családja olyan fordulatot vesz láthatatlan eleinte láthatatlan, később masszívan látható módón, amit még az ellenségének sem kíván.
A történelem során ez mindig is jelen volt. ,,Nincs új nap az ég alatt”Szóval ez nem újkeletű dolog.
A másik meg az, hogy attól mèg a másik lop, csal én nem szeretnék beállni a sorba. Ha ránézek az autómra meg a házamra. Azt akarom érezni, hogy a két kezemmel dolgoztam meg érte ès nem azt, hogy az enyves kezemmel loptam össze.
Kezdjük ott, hogy kevered a becsületet a balf_szsággal.
Az nem becsülettől függ, hogy rossz embert fogsz ki aki lehúz, ha hagyod magad. Aki le akar húzni, az ugyanúgy lehúzza a maga fajtáját is. És lehúzós ember sem feltétlenül fog jól keresni, nem feltétlenül lesz sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!