Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen rosszindulatuak...

Miért ilyen rosszindulatuak az emberek itt a gyakorikerdeseken ? (TISZTELET A KIVÉTEL )

Figyelt kérdés

Felteszek ide egy szimpla kérdést és már számtalan olyan példa volt hogy ismeretlen emberek olyan negatív rosszindulatú kommenteket adtak

És ez rendesen el veszi a kedvemet hogy ki írják ide akármit is , ha nem kommentkent irnak akkor írnék privátban . Emiatt nem fogom ezt az oldalt használni

Veletek is ilyenek ?

(Tisztelet a kivétel )

tegnap 22:32
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Fel raktam ide egy kérdést és elírtam egy szót , és ahelyett hogy segített volna a kérdésben , elkezdett ocsmányolni hogy nekem milyen rossz a helyesírásom .

Hat nem mindenki tökéletes szerintem

És már nem ez az első példa ami történt itt velem

tegnap 22:34
 2/25 anonim ***** válasza:
Ez melyik kérdés volt?
tegnap 22:37
 3/25 A kérdező kommentje:
Mármint?
tegnap 22:40
 4/25 anonim ***** válasza:
3# Aminél belédkötöttek, meg a helyesírásodba.
 5/25 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést inkább töröltem vagyis archiváltam
 6/25 anonim ***** válasza:
63%
Tényleg rossz a helyesírásod.
tegnap 22:44
 7/25 anonim ***** válasza:
62%

Egyébként ezt a jelenséget én is tapasztaltam.. Segítséget kértem egy kérdésemben, és vadidegenek ítélkeztek felettem, mindenféle élősködőnek, meg mamahotelesnek lehordva... 😅😅 Mintha amúgy bármi közük lenne hozzá.. Annyira bírnak ítélkezni az emberek.

Egy másik kérdés alatt meg szintén rászálltak kérdezőre, mert azt kifogásolta, hogy az anyja csak napi 1.000 Ft-ot ad neki kajapénzt, mert Budapesten tanul, és bejárós.. Nekem kellett a védelmére kelnem, mert nagyon durván beléálltak.. Keselyűk.

tegnap 22:45
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

ez a hely varázsa, itt gyülekezünk mi megkeseredett szánalmas népek

a helyesírás nácik a legroszabbak de hidd el van még elég más rossz tulajdonságuk is

amugy nem is lehet elmagyarázni, ha elég sokáig logsz itt valahogy rádragad ez az utálos trollos fikázos módi

lehet unalom, lehet a feszko levezetés vagy csak a név és arctalanság nem tudom de magamom is azt veszem észre néha h indokolatlanul szemétláda vagyok, genyo pedig amugy nem vagyok az

szoval előhozza az emberből a rosszat ez a hely, de hát nem véletlenül ragadunk itt sokan és fortyogunk a saját levünkben megérdemeljük sorsunk te meg kedves kérdező ne vedd magadra nekünk már csak ez maradt :(

tegnap 22:46
 9/25 A kérdező kommentje:
#6 Látod pont erről beszélek az ilyen emberekről mint te :) itt vagy nekünk példának kedves
tegnap 22:48
 10/25 anonim ***** válasza:
50%
A Facebook oldalakon szerinted mi megy? Ennél sokkal durvább dolgok. Ott olyanok is vannak, hogy "Lenyomozom az IP-det, rád rúgom a lakásajtót, elvágom a torkodat és végignézem ahogy elvérzel, kirúgom az összes fogad", meg még lehetne sorolni...és ott a legtöbb profil bizony nem anonim. 😏
tegnap 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!