Miért ilyen rosszindulatuak az emberek itt a gyakorikerdeseken ? (TISZTELET A KIVÉTEL )
Felteszek ide egy szimpla kérdést és már számtalan olyan példa volt hogy ismeretlen emberek olyan negatív rosszindulatú kommenteket adtak
És ez rendesen el veszi a kedvemet hogy ki írják ide akármit is , ha nem kommentkent irnak akkor írnék privátban . Emiatt nem fogom ezt az oldalt használni
Veletek is ilyenek ?
(Tisztelet a kivétel )
Fel raktam ide egy kérdést és elírtam egy szót , és ahelyett hogy segített volna a kérdésben , elkezdett ocsmányolni hogy nekem milyen rossz a helyesírásom .
Hat nem mindenki tökéletes szerintem
És már nem ez az első példa ami történt itt velem

Egyébként ezt a jelenséget én is tapasztaltam.. Segítséget kértem egy kérdésemben, és vadidegenek ítélkeztek felettem, mindenféle élősködőnek, meg mamahotelesnek lehordva... 😅😅 Mintha amúgy bármi közük lenne hozzá.. Annyira bírnak ítélkezni az emberek.
Egy másik kérdés alatt meg szintén rászálltak kérdezőre, mert azt kifogásolta, hogy az anyja csak napi 1.000 Ft-ot ad neki kajapénzt, mert Budapesten tanul, és bejárós.. Nekem kellett a védelmére kelnem, mert nagyon durván beléálltak.. Keselyűk.

ez a hely varázsa, itt gyülekezünk mi megkeseredett szánalmas népek
a helyesírás nácik a legroszabbak de hidd el van még elég más rossz tulajdonságuk is
amugy nem is lehet elmagyarázni, ha elég sokáig logsz itt valahogy rádragad ez az utálos trollos fikázos módi
lehet unalom, lehet a feszko levezetés vagy csak a név és arctalanság nem tudom de magamom is azt veszem észre néha h indokolatlanul szemétláda vagyok, genyo pedig amugy nem vagyok az
szoval előhozza az emberből a rosszat ez a hely, de hát nem véletlenül ragadunk itt sokan és fortyogunk a saját levünkben megérdemeljük sorsunk te meg kedves kérdező ne vedd magadra nekünk már csak ez maradt :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!