Miért ilyen rosszindulatuak az emberek itt a gyakorikerdeseken ? (TISZTELET A KIVÉTEL )
Felteszek ide egy szimpla kérdést és már számtalan olyan példa volt hogy ismeretlen emberek olyan negatív rosszindulatú kommenteket adtak
És ez rendesen el veszi a kedvemet hogy ki írják ide akármit is , ha nem kommentkent irnak akkor írnék privátban . Emiatt nem fogom ezt az oldalt használni
Veletek is ilyenek ?
(Tisztelet a kivétel )

12# azt így is ugyis elveszik majd, irhatsz te tőkéletes válaszokat 20,000karatkerrel, lesz aki lepontozza és leszarozza majd azt
8as voltam, szoval csak mértékkel használd és nem lesz baj :)

Az a baj, hogy sokan nem rendeltetésszeűen használják az oldalt a felhasználók közül. Mármint az oldal célja, hogy anonim módon kérdést tegyél fel, és anonim módon válaszoljanak a feltett kérdésre. A kérdésre!
Na itt szokott elmenni a dolog, mert sokan nem ezért járnek ide fel, hanem hogy bármibe belekapaszkodva fikázhassák a másikat. Akár azért, mert hajaj, milyen a helyesírása, akár azért, mert mi a kérdés tartalma.
Mocskolódnak, vitát/veszekedést generálnak... Hány olyan kérdés van, ami alatt a kommentek kb 5-6 komment után átmennek veszekedésbe valami olyan dolog miatt, aminek amúgy semmi köze a kérdéshez?
Pont volt egy kérdés tegnap. Azt volt a kérdés lényege, hogy testvére kapott lakást, kocsit, ő meg egy fityiszt, és hogy ez mennyire van jelen másoknál is? Pár komment után átment egy heves vitába, hogy mikor volt olcsóbb lakást/házat venni, és ezen ment az egymással anyázás.

Igen 18-as, de sok esetben tényleg csak elgépelésről van szó. Néhányan meg úgy csinálnak, mintha az anyjukat verték volna meg.
Nem mondom, ha tele van hibával, nincs ékezet, hasonló gondok vannak, én is húzom a számat. Volt olyan, hogy a feléig sem olvastam el a kérdést, mert egyszerűen olvashatatlan volt. De szoktam látni olyat, hogy tényleg egy egyszerű elütés, elgépelés miatt áll a bál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!