Miért ilyen rosszindulatuak az emberek itt a gyakorikerdeseken ? (TISZTELET A KIVÉTEL )
Figyelt kérdés
Felteszek ide egy szimpla kérdést és már számtalan olyan példa volt hogy ismeretlen emberek olyan negatív rosszindulatú kommenteket adtak
És ez rendesen el veszi a kedvemet hogy ki írják ide akármit is , ha nem kommentkent irnak akkor írnék privátban . Emiatt nem fogom ezt az oldalt használni
Veletek is ilyenek ?
(Tisztelet a kivétel )
tegnap 22:32
21/30 A kérdező kommentje:
#18 szerintem nem teljesen van igazad , mert azok az emberek akik ezeket a kommenteket írják nem csak kijavítani akarnak , hanem direkt kötekedni vagy veszekedni a másikkal hogy * te mekkora egy szar vagy hogy neked ilyen szar a helyesírásod és ásd el magad * és hasonlók jöttek nekem kommentbe
tegnap 23:23
22/30 anonim 

válasza:

Jó, hát itt Gyakorin alapból nem a társadalom krémje van.. Akinek rendben van az élete, az max ritkán néz fel ide, hétvégenként.. Aki itt van naponta 10-12 órákat, annak alapból van valami elakadása. Nem is tudna annyit Gyakorizni, mert dolgozik. Tehát ok-okozat...
23/30 A kérdező kommentje:
Persze én is csak ritkán használom csak meg akkor is ez történik velem azért írtam ki ide a kérdést hogy mással is ilyenek e
tegnap 23:32
25/30 anonim 

válasza:

Ha rossz a helyesírásod, akkor nem megsértődni kell, hanem megtanulni írni.
26/30 A kérdező kommentje:
#25 pont rád nem kíváncsi senki , ha neked fáj hogy én helytelenül írok akkor lapozz tovább . Pont rólad szól a kérdés is
ma 13:56
27/30 anonim 

válasza:

Mindig az sértődik meg, akinek tanulnia kellene inkább. Miért olyan nehéz megtanulni rendesen írni? Csak a panaszkodásra van agysejt?
28/30 A kérdező kommentje:
Neked meg csak arra van agysejted hogy itt okoskodj
ma 17:51
29/30 anonim 

válasza:

Kedves kérdezö, olvasd el a Wikipedia linket és ne etesd a trollt.
30/30 anonim 

válasza:

Miféle trollság az, ha valaki tényleg be akarja tartatni a nyelvtani szabályokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!