Angelo99 kérdése:
Cseszi az agyam jogosan?
Figyelt kérdés
Tegnap volt nőnap es semmit nem vettem anyumnak. Igaz karacsonyra névnapjara es szülinapjara vettem neki de nőnapra pedig nem. Ez nagyon nagy baj?ma 00:38
1/7 anonim 

válasza:

Akkor ma köszöntsd fel és mondd hogy utólag is sok boldog nőnapot az csá. :)
Szép,nyugis, unalmas életünk lesz" Ezt ne mondd csak halkan megjegyeztem!
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem nem baj. Van anyák napja is, arra illik adni édesanyádnak ajándékot.
Ő haragszik emiatt rád? Vagy csak te agyalod túl?
3/7 Katona Dius 

válasza:

Simán vehetsz neki egy csokor/cserép virágot, egy doboz bonbont, vagy amit ilyenkor venni szoktál neki. Nálam is van, hogy suülinapon, névnapon, anyák napján nem érkezek napján felköszönteni, és egy nappal utólag köszöntöm. Még sosem volt belőle gond :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasz okat
ma 00:56
5/7 anonim 

válasza:

Én (nőként) nem tartom az ilyesmit, hogy nőnap, valentin nap meg a többi baromság. Mondjuk most pont kapóra jöt, mert mondtam a páromnak, hogy nőnap van, ezért ő mosogat 😅. De kb. ennyi.
6/7 anonim válasza:
Megtörtént már velem is. Én gáznak éreztem, mert tudtam hogy számított rám. Másnap bepótoltam és csókolom. Ugyan úgy megörült, és megértette hogy egyszerűen nem tudtam eljutni aznap
7/7 anonim 

válasza:

Ha anyud vmj sárkánytipus vagy ilyenen önérzeteskedik hogy a gyereke nem nézi nőnek..,akkor baj csak.
Amugy szerintem egy gyerek szemében az anyja az anya(anyáknapja)es nem nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!