Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan nem kaptam mobilnetet...

Jogosan nem kaptam mobilnetet a rokomtól csak mert " bunkón " viselkedtem a hegyen az unatkozás miatt?

Figyelt kérdés
aug. 24. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Hogy unatkozol azért miért kellene bunkón viselkedned??

A kettő az nem feltétlenül jár együtt.

Valamint, ha valóban bunkó voltál akkor miért kellene hogy osszon neked netet, amiért ő fizet?? Teljesen jogos.

aug. 24. 19:48
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha kirándulni mentek, akkor ne netezz, hanem érezd jól magad inkább. A netes zombulásra ott az összes többi időd, nem értem, hogy kiránduláskor is miért kell a telefont nyomkodni (vagy órát, táblagépet, okosóvszert, bármit).

De ha ez annyira zavar, akkor vegyél magadnak.

aug. 24. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Amennyiben tényleg bunkó voltál vele, akkor teljesen jogos. Kérsz valamit valakitől, akivel előtte tiszteletlenül viselkedtél, nem csoda, hogy nem akarta azt teljesíteni.

Ha pedig kirándulni mentetek, inkább azt kellett volna élvezni, hogy szabadban vagy, mozogsz, legalább arra a kis időre jó lett volna elfelejteni a telefonozást.

aug. 24. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha megosztom a netemet, akkor szeretném én eldönteni, hogy kivel osztom meg. Bunkóknak nem teszek szívességet.
aug. 24. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Bunkó vagy, ő meg tegyen szívességet?
aug. 24. 20:19
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok mindig bunkó, de tudom,

Nagyon sok ember azt figyeli, hogy mikor viselkedik erkölcstelenül az ember...

aug. 24. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Most bunkó vagy erkölcstelen voltál?
aug. 24. 20:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Bunkó. De ha ő is ilyen, akkor én is ilyen leszek. Például nem osztom meg a kajámat :D
aug. 24. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Mindenki visszaél azonnal azzal ha toluk függ vki bármiben is.

Ilyen proli a legtobb.

aug. 24. 20:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troli.
aug. 24. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!