Fiatalok. Nálatok hogyan zajlik egy nap a gimiben? Mik történnek szünetekben? Hogy viselkedtek a tanórákon?
Teljesen átlagos, normális diáklány vagyok.
17éves, harmadikos gimnazista.
Szünetekben a barátnőimmel általában elmegyünk wc-re, ha olyan az idő akkor le az udvarra, de ha fos az idő akkor az osztályteremben beszélgetünk, eszünk.
Órán nem szoktam annyira beszélgetni, nagyrészt oda figyelek, de van, hogy elvétve beszélgetek picit.
Van olyan osztálytársam igen, nyomja, majd a félévi bizonyítvány is nyomni fogja a kezét..
Ritkán előveszem, rápillantok.
Fura lehet a mai világban tininek lenni.
Mondjuk mi anno vergődtünk szünetekben, meg kiszöktünk cigizni.
Viszonylag átlagos, a szünetekben a fiúk hülyülnek, amit egyszer el lehet képzelni minden baromságot elművelnek, a lányoknál pedig meg van a klikkesedés, két csoportba tömörülünk, egyik az osztályterem sarkában lévő padokhoz gyűlik össze, másik meg ott marad a helyén és úgy beszélgetnek. Szinte minden szünetben átjönnek az azonos évfolyamból a fiúk, megy a nagy haverkodás, hülyülés. Sokszor kaját rendelünk, a mi osztályunknak nem szokása kijárkálni az udvarra időtől függetlenül, de más osztályok rendszeresen kijárnak.
Az órák meg átlagosak, a szigorúbb tanároknál mindenki kussba van, az engedékenyebbeknél már mennek a beszólogatások, telefonnyomkodás
Végzős diáklány vagyok.
Szünetekben általában a barátaimmal beszélgetek, vagy Wc-re megyek
Órán nem nyomkodom a telóm csak az időt szoktam megnézni a telefonomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!