Mi az a dolog ami jelenleg hiányzik az életedből?
A szeretet például nagyon hiányzik.
Alapvetően semmit, nem tudok ellene konkrétan tenni, ha nincs olyan személy akivel kölcsönösen meg tudna az ilyesmi valósulni.
Nyugalom és önelfogadás.
Meditálok, de az másodikért nem tudom mit tehetnék. Nehéz megvalósítani.
1, Egy új, jobb munkahely találása;
2, A netes hírdetéseket vadászom, de tudom, ez kevés hozzá.
"Mi az a dolog ami jelenleg hiányzik az életedből?"
3 kg burgonya.
"Mit teszel azért, hogy megvalósuljon amit szeretnél?"
Holnap reggel első utam a helyi élelmiszerbolt lesz, megyek és megveszem.
Pihenés és pénz.
Plusz épp ma fogyott el itthon a kávé.
Talán egy kis vidámság, életkedv, életszeretet. Nem vagyok besavanyodva meg bepunnyadva meg ilyesmi, csak túl sok a szürke, unalmas hétköznap. A mindennapos taposómalom, a szokásos malomkerék. Jó lenne, ha több lenne az életemben a jókedv és a vidámság, jó lenne, ha több boldog pillanatom lenne. De nem panaszkodom, így sem rossz, csak jobb lenne, ha még több lenne benne a jó, mint a szürke hétköznap.
Hogy mit teszek ezért? Jó kérdés. Néha megpróbálok kitörni a monotonitásból, időnként kísérletet teszek rá (pl. programokat szervezek, családot látogatok, barátkozom, haverkodok, stb.), de valahogy a hétköznapok szürke monotonitása mindig visszarángat egy idő után a rideg valóságba. Nem tudom folyamatosan, huzamosabb ideig fenntartani azt az állapotot, amikor azt tudnám mondani, hogy "na, most igazán boldog vagyok és igazán jól érzem magam a bőrömben vagy az életemben". (De nem vagyok boldogtalan se amúgy. Csak általában olyan "semmilyen". Olyan átlagos. Egyik nap megy a másik után és ennyi. Szeretném jobban MEGÉLNI az életet, nem csak úgy egyszerűen ÉLNI vagy túlélni.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!