Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kéregetnek emberek a neten?

Miért kéregetnek emberek a neten?

Figyelt kérdés

Pedig nincsenek is ténylegesen rászorulva.

A történet a kövi: egy ember kéreget laptopot hogy az övé elromlott és home officeban dolgozik otthonról, albérletben lakik 2 gyerekével meg hogy meghalt a párja.

Kérdezem én, most ő miért szorulna rá egy laptopra? Eleve kapja az özvegyi juttatást! Ez már eleve egy olyan plussz, amit millióan nem kapnak meg mert nem özvegyek.

Van munkája! Millió embernek nincs munkája, és nem veszik fel sehova, kora egészségi állapota, filippinok miatt stb.

HO ba dolgozik, tehát otthonról kényelemből ami sok beteg ember álma lenne mint munka.

De ő panaszkodik és kéreget, az emberek meg hanyatt vágódnak tőle hogy jaj szegény özvegy.

Nem azt kéne segíteni akinek nincs munkája, elhagyta a férje egyedül van a gyerekekkel és semmilyen juttatás nem jár neki?

Csak kérdezem mert bosszantó hogy ilyen hülye kuka emberek vannak hogy bedőlnek ilyennek és azonnal rohannak segíteni mert jaj özvegy.

2023. dec. 2. 00:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Normális cég biztosítja a munkaeszközöket home office munka esetén is. Lehet kamuzik az illető.
2023. dec. 2. 09:06
 12/14 A kérdező kommentje:

10# tévedésben vagy! Dehogy irigylem, az kér aki akar és az kap, aki kér.

Csak ne már hogy ennyien bedőlnek az ilyennek hogy özvegy? Meg otthonról dolgozik?

Én viszont itt vagyok egyedül gyerekeimmel és hónapok óta egy rohadt gyárba sem vesznek fel munkára, sem árufeltöltőnek és soha egy fillért nem kértem senkitől sem életem során, most viszont ott tartok hogy muszáj kérnem valahonnan hogy legyen enni a gyerekeknek. Elmentem 200 km re dolgozni alkalmi munkát albérleti szobát bérelve otthon hagyva a gyerekeket. Nem könnyű. Sírnak de megbeszéltem velük hogy ezt az időszakot át kell vészelnünk. Hitelem nincs. Soha nem nyújtózkodtunk tovább mint ameddig a takaró ér. Nem pénz kellene meg laptop, hanem élelmiszer. Nem nekem, nekem már mindegy, a gyerekeimnek.

De most sem fogok kérni senkitől. Csak figyelemfelkeltőnek szántam a kérdést, hogy az emberek figyeljenek jobban a környezetükre aki éppen időlegesen rászorul de nem kuncsorog meg nem sajnáltatja magát, az szorul rá igazán a segítségre.

2023. dec. 2. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező! Es legfőképp a kicsiket! Isten legyen veletek, hogy hamar megoldódjon az anyagi helyzet, tegyen csodát! Kérni nem szégyen, es te is segítséget kell kérjél! Nem lehetsz távol a gyerekektől mert megsínylik. Hatha van megis megoldas
2023. dec. 2. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

6

De kitesz egy fizut. Igaz, férjem nagyon jól keresett.

2023. dec. 2. 23:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!