Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kéregetnek emberek a neten?

Miért kéregetnek emberek a neten?

Figyelt kérdés

Pedig nincsenek is ténylegesen rászorulva.

A történet a kövi: egy ember kéreget laptopot hogy az övé elromlott és home officeban dolgozik otthonról, albérletben lakik 2 gyerekével meg hogy meghalt a párja.

Kérdezem én, most ő miért szorulna rá egy laptopra? Eleve kapja az özvegyi juttatást! Ez már eleve egy olyan plussz, amit millióan nem kapnak meg mert nem özvegyek.

Van munkája! Millió embernek nincs munkája, és nem veszik fel sehova, kora egészségi állapota, filippinok miatt stb.

HO ba dolgozik, tehát otthonról kényelemből ami sok beteg ember álma lenne mint munka.

De ő panaszkodik és kéreget, az emberek meg hanyatt vágódnak tőle hogy jaj szegény özvegy.

Nem azt kéne segíteni akinek nincs munkája, elhagyta a férje egyedül van a gyerekekkel és semmilyen juttatás nem jár neki?

Csak kérdezem mert bosszantó hogy ilyen hülye kuka emberek vannak hogy bedőlnek ilyennek és azonnal rohannak segíteni mert jaj özvegy.

2023. dec. 2. 00:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

Azért ne irigykedj már rá.

Az özvegyit egy évig kapja csak, lehet, hogy már lejárt (borítékolom, hogy írni fogod, hogy nem járt le).

Amúgy miért fáj neked, hogy mások kinek segítenek?

Vannak helyzetek, amikor nincs más lehetőség, de sajnos vannak csalók is.

Te is választhatsz, hogy kinek segítesz, mások is el tudják dönteni.

Ha pedig te vagy a szegény aku elveszítette a munkáját, elhagyta a férje, és nem jutott még eszébe a gyerektartás, tedd ki te is, hogy tudják az emberek, hogy segítségre szorulsz.

2023. dec. 2. 01:00
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Koldulni mindig is könnyebb volt, mint önerőből megoldani bármit is. Sokan egyszerűen lustaságból lesznek hajléktalanok, akár hiszed akár nem. Persze megértem, nem mindenkit ugyan abból a fából faragtak, ismerek például olyat aki önkormányzati ösztöndíjat ígényel a gyereke számára úgy, hogy orvos család, akik milliókat visznek haza havonta, nem nélkülöznek, az a pár 10ezer nem hiszem hogy annyit dob a helyzetükön, viszont így elvesznek 1 helyet egy valóban nélkülöző gyerektől, akinek mondjuk hónap végén az aznapi élelme múlik ezen.
2023. dec. 2. 01:15
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Miert ne? Mindig lesz valaki, aki adni fog.
2023. dec. 2. 07:16
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
1-es, özvegyit, ha 2 gyereke van, és tanulnak még, addig kapja, míg tanulnak. Tudom, benne vagyok, az özvegyi és az árvaellátás kitesz egy plusz fizut. Ez nem az 1 éves özvegyi, az teljesen más.
2023. dec. 2. 07:39
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Ismertem olyat, aki a facén tarthált, (férj rákos, gyerekeknek nincs pénz kajára). Közben a tarhàló csaj anyja akkor örökölt 140 millát. Tudom, mert közeli ismi vagyok, dobtam is egy hátast.
2023. dec. 2. 07:45
 6/14 anonim ***** válasza:
4%
Az özvegyi és az árvaellátás nem pótolja a kieső fizetést.
2023. dec. 2. 07:54
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Tiktokon tarhálnak rengetegen liveokban. Van aki a beteg gyermekét mutogatja, mint egy bazári makmot.
2023. dec. 2. 08:14
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
Látás-mozgás-és hallássérült vagyok, egyedülálló, özvegy, 4 gyerekem van, mind beteg, jövedelmem nincs, fázunk, éhezünk, kilakoltatnak! Számlaszám privátban, előre is kösz!
2023. dec. 2. 08:19
 9/14 anonim ***** válasza:
53%

Másnak meg férje van es minimum 2 keresetbol élnek. Vagy tt vannak a mamahotelesek akik meg az anyjukat húzzák le.

Ezek a hasonlitgatások annyira tré. Akkor miert nem hasonlitgatod gazdagokhoz is?

2023. dec. 2. 08:30
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Igaza van az 1 esnek, mindenki annak segít akinek akar es az kér segítséget, aki akar es mer. Halistennek te ezt nem tudod megakadályozni se kikaparni senki torkából az ételt, pedig az ilyen mint te, képes lenne. Mindent nem kell irigyelni ebben az életben
2023. dec. 2. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!