Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Saját neveddel is Gyakoriznál?

Saját neveddel is Gyakoriznál?

Figyelt kérdés

2023. nov. 23. 11:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

19-es! Rossz szót használtál. A "bátor" helyett vakmerőt kellett volna írj.

Egyébként érdeklődési körtől is függ, nem feltétlenül tapasztalatlan / éretlen (ami a te szavaddal ostoba, bár ez ezeknek a durva változata).

2023. nov. 24. 04:09
 22/36 anonim ***** válasza:
74%
A felh. nevemet is elrejtem, mert sok idióta betalál, és hazugnak bélyegez, stb. Nem kell ez nekem.
2023. nov. 24. 15:38
 23/36 anonim ***** válasza:

Én biztos, hogy nem, de minden bizonnyal akadna olyan, aki lazán írogatna még úgy is.

Nem hiányzik, hogy pár roppant.. érdekes.. egyén nekiálljon utánam nyomozni a közösségi oldalakon, és rosszabb esetben rám is szálljon, itt is és ott is. Meg a sima nicknév láttán is képesek szemétkedni többen, akkor mi lenne itt, ha a születési nevem látnák? Mert volt egy idő, amikor kint volt a felhasználónevem (semmi köze a valódi nevemhez), és én is kaptam a magamét, mert egy másik kommentemmel nem értettek egyet, onnantól fogva pedig végig, fixen ott volt pár állandó lepontozó, vagy épp beszólogatás, írhattam én bármit.

Illetve.. annak is örülnék, ha amiket ide írogattam az elmúlt években, itt is maradna. Nem arról van szó, hogy neten más személyiségem, véleményem, bármi egyebem lenne, vagy nem vállalnám a véleményem élőben, hanem akadnak olyan válaszaim, ahol picivel személyesebb dolgokról írtam, és nem örülnék neki, ha az illető magára ismerne.

2023. nov. 27. 11:50
 24/36 anonim válasza:
82%
Névvel, vállalom a leírtakat. Miért is ne?
2023. nov. 30. 11:38
 25/36 anonim ***** válasza:
71%
Nem kellene részletesen kifejtened, hogy miért vállalnál mindent névvel? Ez így semmitmondó válasz. Többen kifejtettük...
2023. nov. 30. 12:20
 26/36 A kérdező kommentje:
Fura, én azt gondoltam, hogy a többség azért nem vállalná saját névvel, mert ha látszik az identitása, akkor esetleg nem tudna/merne annyira őszinte lenni... ezzel szemben itt sokan zaklatásokról írtok.
2023. dec. 4. 10:39
 27/36 sa Dale Cooper ***** válasza:
74%

Egyetlen olyan fórum volt kis hazánkban, ami elektronikusan hitelesített személyazonossággal működött. Akkor lehetett írni bele, ha egyértelműen és a törvény előtt is megálló módon azonosítottad magad.

Imádtam. Sok év alatt közel ezer hozzászólásom volt.

Sajnos már megszüntették, és még sajnosabb elérhetetlen már a rajta lévő tartalom.

Szóval igen, minden további nélkül is publikálnék valós névvel is. Az itteni felhasználónevem ugyan ragadványnév, de ez is olyan, amiről megismerni. Hallgatok is rá, pl. ha az utcán elkiabálják, arra fordulok, mert megszólítva érzem magam.

2023. dec. 16. 12:45
 28/36 A kérdező kommentje:
27, melyik volt ez a fórum? köszi
2023. dec. 16. 12:55
 29/36 sa Dale Cooper ***** válasza:

#28 Az eredeti Magyarország.hu E-demokrácia aloldala, ahol akkor regisztrálhattál a fórumra, ha megvolt az Ügyfélkapus azonosítás.

Az új oldalra már nem vitték át, de még működött, aztán ahogy meglett a KAÜ, már teljesen elsorvadt, de még elérhető, olvasható, linkelhető volt.

Egészen idén évelejéig. Ha jól rémlik 2023 tavaszán végleg lelőtték az oldalt, 20 év működés után.

2023. dec. 16. 13:23
 30/36 anonim ***** válasza:

Pontosan. Ha felhasználó névvel írsz, akkor pillanatok alatt visszakereshető hogy mit írtál korábban, és még akkor is fejedhez vághatják, ha tök irreleváns az adott kérdés alatt. Márpedig a gyakorin alapelv hogy minden kérdés "önálló életet" él, hiszen ez nem klasszikus fórum, annak ellenére hogy sokan akként használják. Jó ez így, hogy opció az anonimitás.

2024. febr. 27. 13:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!