"Láttam már olyat, hogy egy nap alatt valaki 50%-ot esett, s teljesen elvesztette a hitelességét..."
Na igen, én is pontosan ezért rejtettem el végül. Jó fél évig kint volt eredetileg.
Úgy gondolom igen, a saját nevemmel is gyakoriznék.
Legtöbbször olyan választ adok, amit vállalok a netes világon kívül is.
Saját névvel, ezen az oldalon? :D :D
Ha ezt valaki megcsinálja, akkor vagy nagyon bátor, vagy rendkívül ostoba!
Még egy kitalált becenévvel is problémás, egy idő után.
Csak is anonim, voltak ebből itt már problémák, és lesznek is.
Határozottan: Nem.*
Nem kívánok senki felé se mindenben nyílt lenni. (Aki felé mégis, az barátnak minősül. De nincs ilyen ember. A barát fogalma nálam teljesen más, mint amit az emberek túlnyomó többsége gondol róla.) Ez alatt nem őszinteség hiányát kell érteni, hanem senkinek sincsen semmi köze minden gondolatomhoz és nézőpontomhoz. "Legyek mindenki számára annyi, amennyit én megengedek." - Ez a sziklaszilárd nézőpontom.
Ha nem így lenne, akkor mimódon lehetne lerázni a nemkívánatos személyeket, akik mindenáron meg akarnak győzni az igazukról? Akivel egyszer összeakadtam, azzal nagyon nem kívánok többé találkozni. Márpedig, ha nem lennék anonim, akkor igen könnyen megtalálhatnak.
Sok itt lévő (érzelmi) kérdésre azért nem válaszoltam, mert féltem attól, hogy a kérdező részéről egy barátkozós üzenetváltási folyamat kezdődik privátban. Mivel – mint írtam – a barát fogalma nálam más, mint a legtöbb embernél, ezért szeretem kerülni azokat a lehetőségeket, amikről tudom, hogy kellemetlenséget okozhatnak. (Ezenkívül teher is lenne idő szempontjából, de ez másodlagos.) Tehát ezeket is mérlegelem amikor válaszolok valami érzelmi kérdésre. A valóságban abszolút nem vagyok annyira segítőkész, mint amennyire itt, mert netalán félreértik, és barátkozásnak fogják fel. Csak 1 félreértett esetem volt. Ez az 1 elegendő volt ahhoz, hogy igen sokat tanuljak belőle. Nem csekély mértékű volt az a lecke, nem csekély mértékű...
Ugyanakkor az is igaz, hogy a legtöbb hasznos felhasználót se lehet így felismerni, és ezt hiányolom. De a veszteség fajsúlyosabb, mint a nyereség.
Őrülök-e annak, hogy anonim ez az oldal? Nem, hanem már-már vigyorgok tőle. :) Kincs ez az oldal számomra annak ellenére, hogy a felhasználók jó nagy része nagyon nem szimpatikus. De a leszűkített érdeklődési köröm miatt már kevésbé futok beléjük. Igaz, mindenhol meg lehet őket találni, csak az arány nem mindegy.
*Mármint használnám ezt az oldalt, de úgy, ahogyan anonim módon használom, úgy semmiképpen sem használnám névvel (plusz fényképpel). A fénykép el is hanyagolható az esetemben a ritka vezetéknevem miatt. Tehát könnyen felismerhető lennék miatta. (Igaz, így is vannak egyedi, nem szokványos szófordulataim és a gondolatmenetem, ami alapján egyes nemkívánatos emberek felismerhetnek, de ők meg nem valószínű, hogy ezen az oldalon járnak. És nem feltétlenül ismerik fel magukról, hogy ők a szememben nemkívánatosak. - Na, ez már jó bonyolult ugye?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!