Hol helyezkedik el az ágyatok a szobátokban?
Figyelt kérdés
Nálam pl az ablak mellett, a tv-vem szemben.tegnap 22:26
2/16 Noren1989 válasza:
Kb középen. Nagy franciaágy, én meg szeretem a körbejárhatóságot.
Vélem, hogy nem teljesen fing-shui, de ez van.
3/16 anonim válasza:
Ablakkal szemben. Régen mádik pozicióban feküdtem de mindig arra ébredtem hogy a szemembe süt a nap.
5/16 anonim válasza:
Régen - még mamám idejéből származó szekrénysor által - nagyon rossz elrendezés volt nálam, amit alábbi módon 24-es tavasszal alakítottam át. Ajtóval szemben ablak, bal oldalon két szekrény között TV-asztal, szemben - ablaknak háttal - két szekrény között kanapéágy, a TV-től kicsit előre a második szekrényél L-alakú ülőkomód az ablak előtt. Illetve így a 2-2 szekrény a TV-vel és az ággyal szinte tükrözik a szobát és az ülőkomód előtt körbejárható a tér. Nagyon szeretem és nagyon jó lett a Szilveszter-bulihoz. :-)
36/F
6/16 anonim válasza:
Az ágy mögött fal-, előtte bútorok-, jobbra bútorok-, balra ablak van.
7/16 anonim válasza:
Középen, mivel nagy a szoba. Bal oldalt ablak, ajtó, jobb oldalt ajtó fal. A kis szobában háttal az ablaknak.
9/16 anonim válasza:
Nekem fejjel lefelé van. Tudom kicsit furcsa, de én úgy szeretek aludni, h. alattam ott van a tér..
10/16 anonim válasza:
Engem azért érdekelne hogy jött neked ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!