Nem. Csak Facebook-on van ott az eredeti nevem.
De jópár éve még a becenevem se látszik itt. A Google képes találatot kiadni, ha látható, ha meg egy troll belédáll, egy nap alatt simán lepontozza az összes válaszod.
Láttam már olyat, hogy egy nap alatt valaki 50%-ot esett, s teljesen elvesztette a hitelességét...
Van par beteg elme, akik a sajat nevukkel gyakoriznak es el sem rejtik... azert mondom, hogy betegek, mert a valaszaikbol is latszik, hogy nem szazasok.
Pl utoljara egy uldozesi manias csavo volt igy itt es fel is hivtam a figyelmet, hogy ne csodalkozzon ezek utan, ha meg a nevet is kiadja mindenkinek itt is, hogy zaklatjak.
Nem tenném.
Még a nicknevemet se mutatom évek óta, mert abból is akadt kellemetlenségem. Pl. belém álltak, hogy látták másik válaszomat stb. stb. és én természetesen hülye vagyok. Nekem ez nem hiányzik.
Ha abból indulsz ki, hogy Facebookon mindenféle megosztó hírek alatt vagy ilyen témájú csoportokban tízezrek képesek arccal, névvel is kimondani a véleményüket (legyen az bármilyen szélsőséges is), biztos lennének.
Csakhogy ezt egy olyan oldalon akarod megmérni szavazással, ahol 'mindenki' azért van itt - vagy meghatározó elem a működésében -, mert a felület anonim. Nyilván ezt fogja támogatni a többség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!