Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rasszista vagyok hogyha én...

Rasszista vagyok hogyha én nekem nem tetszenek a kreol bőrű, barna szemű, „egzotikus” lányok? 26 F

Figyelt kérdés
Tudom hogy sokaknak bejön az ilyen egzotikus dolog, bejönnek a romák, négerek, arabok, viszont én számomra nem csak hogy taszítóak, de képtelen lennék együtt lenni velük ugyanis már csak a látványuk is lelomboz engem. Én kékszemű szőke hajú fehérbőrű ember vagyok, és az ugyanilyen vagy legalábbis hasonló lányok tetszenek! Viszont én nem utálom az ilyen egzotikusabb nőket , nem is kívánok nekik rosszat , egyszerűen csak szexuálisan nem vált ki belőlem semmit, inkább szexuális értelemben undort.
jan. 18. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagy rasszista.

Én ugyanilyen vagyok, csak nő.

jan. 18. 20:50
 2/19 anonim ***** válasza:
10%
Akkor pàrosodjatok😁
jan. 18. 20:54
 3/19 anonim ***** válasza:
38%

"kékszemű szőke hajú fehérbőrű ember vagyok"

De remélem, nem gondolod, hogy magyarnak számítasz ilyen kinézettel? A magyarok ugyanis barna hajú-szemü, és nem hófehér börüek.

jan. 18. 20:55
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
jan. 18. 20:56
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
Én is 26/f vagyok de nekem alapjáraton jobban bejönnek a romák mint a magyarok. Persze csak rövid távon. Most az, hogy neked nem jön be kit érdekel? A pizzát se szereti mindenki pedig ugye milyen finom? Nem vagy rasszista azért mert nem akarsz valakivel együtt lenni. Tényleges feketék nekem se jönnek be pedig nincs bajom velük.
jan. 18. 20:56
 6/19 Noren1989 ***** válasza:
3%

Végülis igen.

Javaslom, hogy kerüld el a cigánylakta falukat.

jan. 18. 20:58
 7/19 anonim ***** válasza:
34%
Azt ugye tudod, hogy a magyarok többsége barnább bőrű és barna szemű, de nem cigány??
jan. 18. 21:14
 8/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a magyarok általában barnábbak, nem is szeretem őket(szintén ismétlem hogy szexuális értelemben! ), az én őseim Hollandiából jöttek!
jan. 18. 21:16
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem. A rasszizmus faji alapú előítéletet jelent. Ez simán csak ízlés, elvégre nem a bőrszíne miatti előítéleteid alapján utasítod el, simán csak mást találsz vonzónak.
jan. 18. 21:19
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
9. Akkor mi a fenét keresel egy magyar oldalon, ha utálod a magyarokat?
jan. 18. 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!