Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rasszista vagyok hogyha én...

Rasszista vagyok hogyha én nekem nem tetszenek a kreol bőrű, barna szemű, „egzotikus” lányok? 26 F

Figyelt kérdés
Tudom hogy sokaknak bejön az ilyen egzotikus dolog, bejönnek a romák, négerek, arabok, viszont én számomra nem csak hogy taszítóak, de képtelen lennék együtt lenni velük ugyanis már csak a látványuk is lelomboz engem. Én kékszemű szőke hajú fehérbőrű ember vagyok, és az ugyanilyen vagy legalábbis hasonló lányok tetszenek! Viszont én nem utálom az ilyen egzotikusabb nőket , nem is kívánok nekik rosszat , egyszerűen csak szexuálisan nem vált ki belőlem semmit, inkább szexuális értelemben undort.
tegnap 20:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy rasszista.

Én ugyanilyen vagyok, csak nő.

tegnap 20:50
 2/16 anonim ***** válasza:
18%
Akkor pàrosodjatok😁
tegnap 20:54
 3/16 anonim ***** válasza:
49%

"kékszemű szőke hajú fehérbőrű ember vagyok"

De remélem, nem gondolod, hogy magyarnak számítasz ilyen kinézettel? A magyarok ugyanis barna hajú-szemü, és nem hófehér börüek.

tegnap 20:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
tegnap 20:56
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Én is 26/f vagyok de nekem alapjáraton jobban bejönnek a romák mint a magyarok. Persze csak rövid távon. Most az, hogy neked nem jön be kit érdekel? A pizzát se szereti mindenki pedig ugye milyen finom? Nem vagy rasszista azért mert nem akarsz valakivel együtt lenni. Tényleges feketék nekem se jönnek be pedig nincs bajom velük.
tegnap 20:56
 6/16 Noren1989 ***** válasza:
0%

Végülis igen.

Javaslom, hogy kerüld el a cigánylakta falukat.

tegnap 20:58
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Azt ugye tudod, hogy a magyarok többsége barnább bőrű és barna szemű, de nem cigány??
tegnap 21:14
 8/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a magyarok általában barnábbak, nem is szeretem őket(szintén ismétlem hogy szexuális értelemben! ), az én őseim Hollandiából jöttek!
tegnap 21:16
 9/16 anonim ***** válasza:
12%

9. Akkor ott is élsz ugye?

Legalábbis remélem...

tegnap 21:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A rasszizmus faji alapú előítéletet jelent. Ez simán csak ízlés, elvégre nem a bőrszíne miatti előítéleteid alapján utasítod el, simán csak mást találsz vonzónak.
tegnap 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!