Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek neveznéd a leírtakat rólam?

Minek neveznéd a leírtakat rólam?

Figyelt kérdés

Mostanában furán érzem magam és összegyűjtöttem pár dolgot.

-Néha azon kapom magam, hogy bambulok magam elé pedig meg akartam nézni egy videót youtubon amihez tényleg semmi erő nem kell még sem megy néha.

-Halogatok dolgokat amikhez sok energia kell mint fogmosás (korábban gond nélkül minden nap mostam...), szobám kisöprése (hónapok óta halogatom), kedvenc rutin hanyagolása.

Mintha semmihez nem lenne kedvem amit korábban szerettem (amit akár par hónapja is)...konkrétan ürességet érzek mindenhez :(

-Egy darabig van kedvem valamihez pl.megnézek egy youtube videót (kedvenc hobbim) aztán már nem bírom végig nézni, magam elé bambulok, pedig a videót is nézhetném de valahogy nem megy...

-Sokat gondolkodok szürke napokról, unalmas jelenetkről pl.szürke esős, ködös az idő és nézem az embereket mintha lassítva menne mindenki.

nagyjából ezek vannak, félek hogy depresszió de ha az akkor vajon milyen fokozatban lehetek? ha nem az akkor mi lehet?

ma 02:44
 1/5 anonim ***** válasza:
kiégés
ma 04:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak most jött elő, nem lehet egyszerűen tavaszi fáradtság?
ma 05:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Vas folsavhiány
ma 06:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a kiégés jelei. Nekem volt már ilyen párszor, átmenetileg. Akkor jön elő, ha túl sok stressz, megoldandó probléma zsúfolódik össze és az idegrendszer védekezik. A tavaszi fáradtság is hozzájárulhat ehhez az állapothoz. Szedj D vitamint, vasat és próbálj kimozdulni a természetbe, sportolni, ne csak videót nézni. A testmozgás segít, endorfint termel.
ma 06:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk jó lenne tudni még pár dolgot

Most mennyi idős vagy és mióta érzed ezeket

Mennyit eszel, iszol naponta, milyen magas, hány kg vagy

Mi a helyzet az alvással

ma 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!