Minek neveznéd a leírtakat rólam?
Mostanában furán érzem magam és összegyűjtöttem pár dolgot.
-Néha azon kapom magam, hogy bambulok magam elé pedig meg akartam nézni egy videót youtubon amihez tényleg semmi erő nem kell még sem megy néha.
-Halogatok dolgokat amikhez sok energia kell mint fogmosás (korábban gond nélkül minden nap mostam...), szobám kisöprése (hónapok óta halogatom), kedvenc rutin hanyagolása.
Mintha semmihez nem lenne kedvem amit korábban szerettem (amit akár par hónapja is)...konkrétan ürességet érzek mindenhez :(
-Egy darabig van kedvem valamihez pl.megnézek egy youtube videót (kedvenc hobbim) aztán már nem bírom végig nézni, magam elé bambulok, pedig a videót is nézhetném de valahogy nem megy...
-Sokat gondolkodok szürke napokról, unalmas jelenetkről pl.szürke esős, ködös az idő és nézem az embereket mintha lassítva menne mindenki.
nagyjából ezek vannak, félek hogy depresszió de ha az akkor vajon milyen fokozatban lehetek? ha nem az akkor mi lehet?

Mondjuk jó lenne tudni még pár dolgot
Most mennyi idős vagy és mióta érzed ezeket
Mennyit eszel, iszol naponta, milyen magas, hány kg vagy
Mi a helyzet az alvással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!