A leírtakat figyelembe véve, fiús lány vagyok? O. o
Szóval: Imádok sportolni. Bármilyen labdajátékkal elvagyok, de ami igazán a hobbim az a gördeszkázás.
Olvasni is szeretek. Fantasy könyveket. Filmek terén a drámákat szeretem leginkább, és a kalandfilmeket...de egy jó horrorral is elvagyok :)
Zenei stílusom: Alternatív rock. Kicsit dallamos, kicsit érzelgős fajta :D
Öltözködésem: bandás póló-farmer-converse párosítás.
Nem sminkelem magam, utálom a műkörmöt. Ékszerek közül, ha muszáj akkor a karkötőket preferálom.
Tudok magassarkúban, ruhában, szoknyában járni. De gyűlölöm. Azt is utálom amikor billegni kell benne. Inkább levágom magam a székbe, és jól szétterpeszkedem XD
Fiús volnék?
15/L
Ja, igen, én is ilyen vagyok/voltam, sose hordtam szoknyát, nem festettem a körmömet, semmi sminket nem hordtam tizenegyedikig. Aztán hatmilliószor megkaptam, hogy igénytelen vagyok és/vagy túlsúlyos (akár láttak, akár nem), mikor kemény 45 kiló voltam 159 centihez.
Nem t'om, miért mondják erre, hogy egyedi, mert szerintem annyira nem - legalábbis példa az van rá (csak sajnos még mindig több a plázacica). Azt gondolom, hogy mindenki szeresse azt, amit akar, amíg másokat nem zavar azzal.
Nem :D sajnos vagy nem sajnos tévedtek sokan. Nem kell a dolgokat túlkomplikálni. A kérdést azért írtam ki mert érdekelt hogy fiúsnak gondoltok vagy sem.
Tudom hogy ez nem egyedi. A környezetemben sok ilyen lányt ismerek, és egyébként sem értem miért kell flegmán válaszolni...
(Egyébként My Chemical Romancet, Black Veil Brideset, és társait hallgatom ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!