Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A leírtakat figyelembe véve,...

A leírtakat figyelembe véve, fiús lány vagyok? O. o

Figyelt kérdés

Szóval: Imádok sportolni. Bármilyen labdajátékkal elvagyok, de ami igazán a hobbim az a gördeszkázás.

Olvasni is szeretek. Fantasy könyveket. Filmek terén a drámákat szeretem leginkább, és a kalandfilmeket...de egy jó horrorral is elvagyok :)

Zenei stílusom: Alternatív rock. Kicsit dallamos, kicsit érzelgős fajta :D

Öltözködésem: bandás póló-farmer-converse párosítás.

Nem sminkelem magam, utálom a műkörmöt. Ékszerek közül, ha muszáj akkor a karkötőket preferálom.

Tudok magassarkúban, ruhában, szoknyában járni. De gyűlölöm. Azt is utálom amikor billegni kell benne. Inkább levágom magam a székbe, és jól szétterpeszkedem XD

Fiús volnék?

15/L

2015. jún. 7. 16:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Leírás jórészt rám illik. Zene inkább metál. Nem tudok magassarkúban járni, szoknyákkal elvagyok (csak utálok "viselkedni" benne). Sose sminkelek. Nem hordok ékszert. Szétterpeszkedés csak mértékkel, de általában görbén ülök. Járásom nem mondanám nőiesnek, sántítok.

Ennek ellenére sok férfi mondta már rám, hogy az egyik legnőiesebb nő vagyok, akivel valaha találkoztak. És nem csak a szemembe (úgy füllentenek sokat, tizedét sem szabad elhinni a dicséretnek), hanem közvetetten, másoktól tudtam meg.

Szerintem nem a ruhán és a zenei meg irodalmi ízlésen múlik, hogy nőies vagy-e, vagy sem. Miért ne lehetnél másképp nőies, mint az a sztereotípiákban le van írva?

2015. jún. 19. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!