A prostituált kuncsaftja asszisztál egy ember tönkretételéhez azáltal, hogy igénybe veszi a szolgáltatást?
Figyelt kérdés
tegnap 22:13
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindenképpen
Egyáltalán nem
Csak ha a prosti kényszerítve van
12 szavazat
1/18 anonim válasza:
Egy szolgáltatást az annak használói tartják fenn, szóval igen.
Ez egy emberhez nem méltó életmód, hiába van régi hagyománya.
2/18 A kérdező kommentje:
1#
Igazad lehet, ráadásul fontos megjegyezni, hogy aki prostihoz megy, az nem tud arról meggyőződni biztosan hogy a prosti kényszerítve van-e.
tegnap 22:25
4/18 anonim válasza:
Ennyi erővel, aki felvágottat vesz, az meg állatkínzó
5/18 anonim válasza:
Nem kínzó. Csak arra használja az állatot amire tenyésztik.
Szegény növényeket nem sajnálod?
6/18 anonim válasza:
5
Ilyen logikával a prosti is arra van, hogy kúrják :/
7/18 A kérdező kommentje:
Az organikus életformák táplálékláncban való forgása és a szexuális kizsákmányolás hogyan vonható analógiába?Az egyik egy természetes dolog, a másik egy civilizációs kisiklás(szerintem)
tegnap 23:36
8/18 anonim válasza:
Pontosan. Aki összemossa a kettőt az nagy valószínűséggel súlyos lelki és/vagy mentális problémákkal küzd.
9/18 anonim válasza:
Az ő számukra valószínűleg egy ember és egy állat meggyilkolása közt nincs különbség. Ami elég ijesztő.
10/18 anonim válasza:
Én csak a logika faramuciságára kívántam rávilágítani. De akkor tessék egy másik példa: mindenki szemét szar, aki kizsákmányolt gyermekmunkások által összerakott iphone-okat használ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!