Milyenek ők valójában?
A prostituált nők. Az arcukról készült fotóik alapján, számomra a többség valamilyen súlyos lelki sérülésben szenvedhet. Az úgynevezett "roncs" társadalom tagjainak gondolnám őket.
Persze vannak olyanok is, mint pl a K. Anna, a luxusprosti, mint az egyik véglet, de az ő fején ilyen végtelen ostobaság, gyerekesség látszik. A másik véglet meg ez a totál depressziós, kiégett lelki roncs.
Jól érzékelem ezen tulajdonságaikat a fotóik alapján? Többségük valójában teljesen szét van csúszva agyilag, lelkileg, mindenhogyan?
Leginkább azok véleménye érdekelne, akik jól ismernek ilyen foglalkozású nőket.
(Privát üzeneteket nem várok a témában, thanks!)
Keress rá Dobrai György rendezőnek 1988-ban , a róluk szóló dokumentumfilmjére. Mindent megtudsz.
A linket levélben küldöm, mert a beírt szó miatt nem engedi be a szűrő.
A levélben küldött cikkben leírja, hogy 1970-ben a luxus (d)urvák átlag 2.000,-Ft-ot kértek egy alkalomért.
A fotint értékindex alapján az ma 193 ezer forintot ér. Akkor egy mérnök átlagfizetése volt.
Tejeltek persze a szállodai portásnak, szobaúrnak, más helyen a főpincérnek, stb.
Amit levélben küldtem linket, olvasd el, nagyon érdekes. Könyv is jelent meg róla. Vagy antikváriumban, vagy az OSZK-ban rátalálhatsz.
#1 A filmekből az jön át, hogy akik ezt a szolgáltatást igénybe veszik, azok se teljesen százasak. Sz.r a párjával tipikus esetei. Csatfeldugás, koporsó, korbács, az asszony éppen szül, minden kikötőbe egy második feleség és társai.
Azért ez a netes téma, ettől a stricis sarkon állóstól már másabb. Most pl a kislány apuci-anyucitól kap egy lakást ajándékba és ha nem szeret dolgozni, akkor felpakolja magát a netre és már űzi is az ipart. Persze vannak még ilyen sarkon állók is, mert lehet látni őket, de a másik formája azért ennél kulturáltabb. Pl az említett K. Annának szerintem már nem nagyon kell és nincs is stricije.
Volt barátnőm mint kiderült régen prosti volt. Neki az volt az indok rá mert tizenéves korában elhagyta az apja (nem értem az összefüggést én se de mind1 is.) E körül állítása szerint meg is erőszakolták ketten egyszerre (de erről is úgy beszélt mint vmi lényegtelen semmiségről, ez volt a második indok..) de kiderült, hogy nem volt ott semmi erőszak csak nem fizették ki és ő ezért ezt erőszakolásnak tudta be.
Szal nem kell itt megnyomorodott lelkűnek lenned, bőven elég ha csak azt állítod és máris van valami ok, hogy műveld ezt a szakmát és mentegetőzz, hogy miért is csináltad/ tetted ezt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!