10 ev után, szeretnék hazakoltozni. Anno a politikai nezetelteresek miatt jottem el. Változott azóta valami?
En is mint mondtam, kulföldön élek, de nagyon meg kell gondoljam hogy mit lépek es mikor, mert ha hazamegyek, nincs visszaút könnyen , mert állami bérlakásban lakom es mostanában mar lehetetlen lakást találni, csak vásárolni lehet. Es állami bérlakásra is azoknak van lehetősége akiknek fix munkahelye van es vastag bevétele.
Tehat amit itt felrugok, azt mar nem tudom újra alakítani. Akkor tudok menni mikor lesz innen egy fix bevételem
23 as, a politikai helyzet mindegy, kérdés az, hogy meg tud élni otthon vagy nem. Milyen összeköttetesei vannak, ki várja stb
Minden helyzet egyedi
A politikai helyzet nem mindegy, megélni meg tud, de továbblépni nem, az összeköttetésekben rejlő lehetőségeket pedig már "kimaxolta" a Mészáros és Mészáros és Mészáros és Mészáros nevezetű mészáros família. De legalább nincs titok, itt Mészáros a mészáros.
Politikailag még durvább több céget megszereznek fideszesek, sokakat tönkretesznek akik útban állnak, az emberek dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitásúak. Idegesek feszültek az emberek.
Morálisan elképesztő gyűlöletet generál Fidesz.
Az érthetetlen hogy miért nem tesznek ellene az emberek?
Mindenkinek szar,de csak a fidess..Az agymosottakat hagyjuk,én
a közönyösekről beszélek.Akik semmit nem mernek tenni.
Pestiek is a szavazáson kívűl nem képesek összefogni,és elzavarni
ezeket a pitsába.Csak a netadó volt ami miatt ki tudtak vonulni,
pedig elég lenne egy három napos blokád oszt jónapot.
Viszont abban rejlik a zsenialitásuk, hogy el tudják érni, hogy ez a "tízmillió magyar" egymást utálja meg, és ne őket.
"Oszd meg, és uralkodj!"... Ők meg is osztották, és uralkodnak is.
Így igaz...
De a magyar sajnos szolgalelkű nép. Nem véletlen, hogy az internetadó volt az egyetlen, amire valódi népfelkelés tört ki: Ha elveszik a magyaroktól a kiszolgáltatottságot, azért ölre mennek. Ha megfosztják őket attól, hogy szabadon kiszolgáltathassák mindenüket (beleértve ugyebár a személyes adatokat, személyiséget, nemzetségi, -származási -és politikai hovatartozást, ismeretségi hálót, családi állapotot, lalhelyet, szokásokat = internet) azért vérre menően képesek fellázadni. A magyartól a rabszolgaságot senki nem veheti el, mert azért harapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!