Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 10 ev után, szeretnék hazakolt...

10 ev után, szeretnék hazakoltozni. Anno a politikai nezetelteresek miatt jottem el. Változott azóta valami?

Figyelt kérdés
Jo kulfoldon elni, jol elheto,de hianyzik a csalad, a baratok. Az hogy ismertem minden utcat, a kornyezetet. Ott nottem fel Debrecenben.
2023. nov. 15. 09:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Amúgy én 7 ève èlek külföldön,bennem is sokszor felmerül a kérdés.Relatív jó munkahelyem van,de ennyi.Pár èvvel ezelőtt mindent megengedhettem magamnak,ma már éppen,hogy kijövök fizetésig.Fèlek,hogy otthon még ennyire se jönnèk ki,ha másnem majd mire nyúgdíjas leszek hazamegyek…A boldogság/elègedettség viszont fejben dől el.
2023. nov. 15. 10:52
 22/41 anonim ***** válasza:

En is mint mondtam, kulföldön élek, de nagyon meg kell gondoljam hogy mit lépek es mikor, mert ha hazamegyek, nincs visszaút könnyen , mert állami bérlakásban lakom es mostanában mar lehetetlen lakást találni, csak vásárolni lehet. Es állami bérlakásra is azoknak van lehetősége akiknek fix munkahelye van es vastag bevétele.

Tehat amit itt felrugok, azt mar nem tudom újra alakítani. Akkor tudok menni mikor lesz innen egy fix bevételem

2023. nov. 15. 11:15
 23/41 anonim ***** válasza:
46%
Változott. Rosszabb lett...
2023. nov. 15. 11:17
 24/41 anonim ***** válasza:
Mert otthon mar az en koromban, 49 éves nőként, nem bízhatok abban, hogy munkat találok es meg is tudok élni belőle. Nincs otthon egy ledolgozott évem sem. Vegig tanultam. 22 es voltam
2023. nov. 15. 11:17
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

23 as, a politikai helyzet mindegy, kérdés az, hogy meg tud élni otthon vagy nem. Milyen összeköttetesei vannak, ki várja stb

Minden helyzet egyedi

2023. nov. 15. 11:20
 26/41 anonim ***** válasza:
74%

A politikai helyzet nem mindegy, megélni meg tud, de továbblépni nem, az összeköttetésekben rejlő lehetőségeket pedig már "kimaxolta" a Mészáros és Mészáros és Mészáros és Mészáros nevezetű mészáros família. De legalább nincs titok, itt Mészáros a mészáros.

2023. nov. 15. 11:28
 27/41 anonim ***** válasza:
60%

Politikailag még durvább több céget megszereznek fideszesek, sokakat tönkretesznek akik útban állnak, az emberek dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitásúak. Idegesek feszültek az emberek.

Morálisan elképesztő gyűlöletet generál Fidesz.

2023. nov. 15. 11:35
 28/41 anonim ***** válasza:
54%

Az érthetetlen hogy miért nem tesznek ellene az emberek?

Mindenkinek szar,de csak a fidess..Az agymosottakat hagyjuk,én

a közönyösekről beszélek.Akik semmit nem mernek tenni.

Pestiek is a szavazáson kívűl nem képesek összefogni,és elzavarni

ezeket a pitsába.Csak a netadó volt ami miatt ki tudtak vonulni,

pedig elég lenne egy három napos blokád oszt jónapot.

2023. nov. 15. 11:38
 29/41 anonim ***** válasza:
57%

Viszont abban rejlik a zsenialitásuk, hogy el tudják érni, hogy ez a "tízmillió magyar" egymást utálja meg, és ne őket.

"Oszd meg, és uralkodj!"... Ők meg is osztották, és uralkodnak is.

2023. nov. 15. 11:39
 30/41 anonim ***** válasza:
32%

Így igaz...

De a magyar sajnos szolgalelkű nép. Nem véletlen, hogy az internetadó volt az egyetlen, amire valódi népfelkelés tört ki: Ha elveszik a magyaroktól a kiszolgáltatottságot, azért ölre mennek. Ha megfosztják őket attól, hogy szabadon kiszolgáltathassák mindenüket (beleértve ugyebár a személyes adatokat, személyiséget, nemzetségi, -származási -és politikai hovatartozást, ismeretségi hálót, családi állapotot, lalhelyet, szokásokat = internet) azért vérre menően képesek fellázadni. A magyartól a rabszolgaságot senki nem veheti el, mert azért harapnak.

2023. nov. 15. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!