Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt az egyszerű nézeteltérést...

Ezt az egyszerű nézeteltérést tényleg így kellett elintézni?

Figyelt kérdés
[link]
2022. máj. 20. 10:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%
Mit várunk: magyarok vagyunk.
2022. máj. 20. 10:11
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván nem, de vannak idegbeteg emberek.

(Hozzáteszem: tényleg rohadt irritáló tud lenni mikor tulok módon közlekednek az ember háza előtt. Persze a rángatás meg a verés nem megoldás. De alapvetően az érthető ha valakit bosszant, és sajnos nem igazán lehet csinálni semmit ilyen esetben. )

2022. máj. 20. 10:13
 3/15 A kérdező kommentje:
2-es: Igazad van, a dolog kétoldalú, a történet mindkét szereplője hibázott. Kár, hogy nem tudjuk meg, hogy csak a fickó viselkedett-e arrogánsan és nem volt egyéb előzmény vagy más körülmény, amiről itt nem adtak hírt. Arról akkor sem vagyok meggyőződve, hogy ezt így kell rendezni, max. odaszólsz egyet, hátha értenek ebből is
2022. máj. 20. 10:16
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Természetesen nem.

De van a lakosságnak egy része, nem is olyan kis része, amelyik erőszakkal rendezi a konfliktusait. Egy generáció alatt kihalnának, ha nem lenne nő, aki gyereket szüljön nekik. De akik ilyen családból jönnek, sokszor pont az ilyen férfiakat gondolják erősnek, védelmezőnek és vonzódnak hozzájuk.

És a jogszabályok sem büntetik kellőképpen őket. Igaz, itt is csak könnyű testi sértés és szóbeli fenyegetések történtek, de a férfi garázda, félelmet keltő viselkedése miatt ez a cselekmény nagy társadalmi veszélyességű és aszerint is kéne büntetni.

2022. máj. 20. 10:20
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

Abszolút. Remélem nem voltam félreérthető, nem akartam azt sugallni hogy a pasi tette jogos.

Egyébként én sokszor érzem ezt, hogy ha lenne hivatalos jogorvoslat akkor kevesebb önbíráskodás történne.

2022. máj. 20. 10:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Az a legfőbb kérdés, hogy tényleg minden bennünket ért apróbb kellemetlenségre egyből ilyen ingerülten kell reagálni?
2022. máj. 20. 10:30
 7/15 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk az, hogy egy gyorsan elhaladó autó fölveri a port a földúton, annyira pitiáner dolog, hogy nem is kéne jogi ügyet csinálni belőle. Akit annyira zavar, az ne az autósban keresse a hibát, hanem az önkormányzatnál verje a tam-tamot, hogy aszfaltozzák le az utcát.

Vagy még inkább, uram bocsá' akit zavar a por, az eleve ne földúton levő házat vegyen meg. Vagy csak arra tellett? Arra nem gondolt az illető, hogy pont azért volt az olcsóbb, mert csak földút vezet oda és nagy a por?

Minden mindennel összefügg. Megvette az olcsó házat, utána meg pont az zavarja, ami miatt olcsó volt.

2022. máj. 20. 10:30
 8/15 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyen szardarab mégis mit képzel magáról? Takarodjon a panelba, ha zavarja, hogy egy FÖLDÚT porzik. Megérdemelné, hogy őt verjék valóban szarrá, csak hogy érezze a törődést. Ha már csak a gyengébbe mer belerúgni.

Kíváncsi vagyok, akkor is keménykedett volna, ha egy megtermett férfi a futár.

2022. máj. 20. 10:32
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
8-as vagyok, egyébként tömény futóhomokos földút és terület mellett lakom, a közelben van egy telep is, ahova KAMIONOK járnak be-ki.
2022. máj. 20. 10:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Azért nem ilyen egyszerű, nálunk a faluban rengeteg házat eladtak úgy hogy max 2 év és eskü aszfaltozva lesz az utca, aztán húzódott húzódott az ügy, végül kibukott hogy konkrétan csődbe ment az önkormányzat, szóval marhára nem lesz aszfaltozás kb. soha...

(Olcsónak abszolút nem mondanám a környéket, sőt...)

Igenis marha idegesítő hogy a sok marha meg trepnin tolja neki az ilyen utakon, balesetveszélyes, porol és tönkreteszi az utat.

NEM, NEM A VERÉS A MEGOLDÁS. De valamit igenis kezdhetnének az ilyen sofőrökkel, akkor nem kéne magánakciózni.

2022. máj. 20. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!