Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkó vagyok amiért elzavartam...

Bunkó vagyok amiért elzavartam a hellovinezőket és nem adtam csokit nekik?

Figyelt kérdés
Egyrészt nem érdekel ez az egész, másrészt ez is csak egy kereskedelmi fogás ami szerencsére eddig nem terjedt el Magyarországon, harmadrészt visszataszítónak és tolakodónak tartom hogy ma már négyszer csengettek fel ezzel a hülyeséggel. És még én voltam a bunkó amiért elküldtem őket hogy mással szórakozzanak.
2023. okt. 31. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%
Amcsiban az olyan emberek akiknek valami gyerekmolesztálásos törvényi ügyük volt és nyilvántartásban vannak, ilyenkor lekapcsolt lámpákkal kell végigülniük ezt azt estét, itt is tanulhatna belőle a friss halovínező hogyha nem nyitnak ajtót az egyértelmű utalás hogy nem tartják az idegen ünnepet a lakók
2023. okt. 31. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem, dehogy, én se nyitnék ajtót. Mondjuk mi anno húsvétkor sem tettük.
2023. nov. 1. 03:55
 13/16 Metionin ***** válasza:
79%
Azt nem tudjuk, milyen hangnemben küldted el őket de elméletileg csak ahhoz a házhoz mennek, ahol van kint dísz. Én csipázom amúgy a Halloweent, bár nem ünneplem, ezt a járkálós szokást viszont se húsvétnál sem szeretem. Ha szokás lenne nálunk, szerintem raknék ki nekik édességet de nem örülnék, ha csengetnének, bár simán lehet, hogy otthon se lennék.
2023. nov. 1. 10:39
 14/16 TappancsMancs ***** válasza:

Szerintem is attól függ ezt milyen hangnemben mondtad nekik. Egyébként meg nálunk ez annyira azért nem egy nagy ünnep, hogy az emberek többsége részt venne benne. A gyerekekre kérdező azért ne haragudj, mert nekik a szüleiknek kellene megtanítani, hogy csak oda csöngessenek be, ahol valami ki van rakva az ajtóra vagy a kertbe ami Halloweenes. A kicsik csak játszanak és ha nem mondják el nekik hova csöngessenek és hova ne, akkor ők maguktól ezt nem tudják, nem is tudhatják. És amúgy meg a tanárok is mondhatnák az őszi szünet előtt.

Van akik még maguknak se tudnak csokit venni, nemhogy másoknak. Megtörtént eset... Idősek ücsörögnek a padon és beszélgetnek. Azt lehetne hinni, hogy békés öregkor... Az egyikük valami ilyet mond - Akármi... ételt túl sokat főzött és kell-e valakinek, mert nem tudja megenni. Mire egyikük - Neki jó lenne és elmegy érte, mert már négy napja nem evett.

2023. nov. 1. 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
azért a díszítők többsége se azért pakolja ki a halloween-i dekorációkat hogy a gyerekeket fogadja utána, legalábbis még tuti nincs így többségben. csak díszítés. bár lehet hogy ahogy telnek az évek, egyre jobban bele kell kalkulálni azt is hogy aki így tesz, az ne lepődjön meg rajta hogy majd mennek a kéregetők
2023. nov. 1. 16:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha tudom, hogy nem akarok foglalkozni ilyen emberekkel, akkor már eleve ajtót sem nyitok - és békével odébbállnak minden negatív élmény nélkül.
2023. nov. 4. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!