Középkorú férfi nyálas fiúbandák, nyálas zenekarok zenéit szereti. Szerintetek ez nem furcsa? Férfi létére ilyen érzelgős zenék jönnek be neki, amiket lányok szoktak hallgatni inkább
Én azért nem lennék ennyire elfogadó, hiszen az emberek tulajdonságát, stílusát, értékrendjét az öltözködése, kedvenc zenéi határozzák meg leginkább.
Aki divatosan öltözködik, az modern gondolkodású, aki nem, az konzervatívabb. Aki a kemény zenéket szereti, az általában lázadó természetű, aki a mai trendi zenéket, az általában elfogadó, beilleszkedő, aki a retró zenéket, az kicsit a fiatalságát sírja vissza, aki az elektronikus technót, az gyakrolatias, aki a kérdésben leírt zenéket, az infantilis.
Ezeket nem én találtam ki, egy pszichológus ismerősöm osztotta meg velem és ha belegondoltok, sztem azért nagyjából helytálló.
Nem arról va szó, h "mindenki azt szeret amit akar", mert ez egy közhely, ami nyilván jogos, hanem arról h ezekből jól meg lehet ismerni egy embert.
Én személy szerint ilyen férfivel azért nem jönnék össze, mert nem bírom az érzelgős infantilis férfiakat. Ettől ő lehet jó ember, csak vannak, akiknek ez a stílus nem jön be.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!