Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Középkorú férfi nyálas fiúband...

Középkorú férfi nyálas fiúbandák, nyálas zenekarok zenéit szereti. Szerintetek ez nem furcsa? Férfi létére ilyen érzelgős zenék jönnek be neki, amiket lányok szoktak hallgatni inkább

Figyelt kérdés
ma 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azt szeret amit csak akar, legalább egyedi. Legalábbis ha tiniknek való zenekarokat szeret, nem azt ami a korosztálya szerint trendi, mert akkor inkább beszari.
ma 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
2# 10-20-30 éves nyálas zenéket
ma 13:35
 3/10 anonim válasza:
100%
Mindenki olyan zenét hallgat, amilyet akar. Szerintem az a furcsa, ha valakit ennyire érdekel más magánélete.
ma 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem gyakori, valóban. De hadd döntse el mindenki magának, hogy mit szeret.
ma 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meleg
ma 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem furcsa, és nincs is vele baj. Nem az én ízlésem (huszonéves nőként), de egészségére, ha neki ez tetszik. Emiatt nem fogom se elítélni, se alaptalanul előítéleteket alkotni róla. Még mindig jobb, mintha mulatós zenéket hallgatna...
ma 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
5# Amivel semmi baj nincs.
ma 13:48
 8/10 A kérdező kommentje:
5# úgy tűnik a nők iránt érdeklődik, de ez nekem is fura kicsit
ma 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Én azért nem lennék ennyire elfogadó, hiszen az emberek tulajdonságát, stílusát, értékrendjét az öltözködése, kedvenc zenéi határozzák meg leginkább.

Aki divatosan öltözködik, az modern gondolkodású, aki nem, az konzervatívabb. Aki a kemény zenéket szereti, az általában lázadó természetű, aki a mai trendi zenéket, az általában elfogadó, beilleszkedő, aki a retró zenéket, az kicsit a fiatalságát sírja vissza, aki az elektronikus technót, az gyakrolatias, aki a kérdésben leírt zenéket, az infantilis.

Ezeket nem én találtam ki, egy pszichológus ismerősöm osztotta meg velem és ha belegondoltok, sztem azért nagyjából helytálló.

Nem arról va szó, h "mindenki azt szeret amit akar", mert ez egy közhely, ami nyilván jogos, hanem arról h ezekből jól meg lehet ismerni egy embert.

Én személy szerint ilyen férfivel azért nem jönnék össze, mert nem bírom az érzelgős infantilis férfiakat. Ettől ő lehet jó ember, csak vannak, akiknek ez a stílus nem jön be.

40N

ma 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Mitől lesz "nyálas" egy banda? Kaphatunk példákat?
ma 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!