Miért van ezen az oldalon ennyi magányos ember?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka?tegnap 23:53
1/9 anonim válasza:
Pont azért vannak itt Gyakorin, mert magányosak. Ok-okozat..
2/9 anonim válasza:
A feleségem olvas én meg este gépezek egy kicsit, a gyakorit olvasgatni még mindig szórakoztatóbb, mint ha a híreket bújnám. Nem mindenki magányos, aki a gyakorira jár, sőt. Azokat a "jajj engem senki nem szeret mi lesz velem" kérdéseket kétnaponta meg szerintem ugyanaz a 3 ember írja.
3/9 anonim válasza:
2# Te valami gondolatolvasó vagy? Vagy nyomozó?
4/9 anonim válasza:
Én is a hírek elöl menekülök a gyakorira néha. Itt kevesebb az állatság mint az újságokban, ha fontos dolog van azokról is általában lesz néhány kérdés és nem kell az újságok szennyét nézni, meg a csoportok komment szekcióit.
6/9 anonim válasza:
Én csak segíteni szoktam, nem vagyok magányos
8/9 anonim válasza:
Mert manapság egy AI-generált nőt könnyebb "fölszedni".
9/9 anonim válasza:
amit #1 ír :)
Elég egyértelmű.
Ha lenne valakim nem itt tölteném időnként az estéimet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!