Szerintetek is van a szomorúságban valami szép/jó érzés?
Nagyon érzelmes személy vagyok, és tiniként elég depressós voltam. néha iszonyatosan szomorú voltam de mégis volt benne valami megkönnyebbülés. Vagy például nagyon szeretek szomorú műveket játszani a zongorán és anyukám mindig azt várta hogy játszak már valami boldogat.
Azért jutott ez a kérdés eszembe mert most 25 vagyok és nagyon szeretek fejhallgatóval olyan zenéket hallgatni ami igazán megérint de szomorú leszek tőle és olyan furcsa hogy valamilyen szinten ez a szomorúság jó érzés.... előre is köszi a véleményeket:)
Melankolikus személyiség vagy, ezzel nincs gond.
Részben hasonló vagyok én is, ezért értelek meg.
Például nagyon szeretem hallgatni a magasban elzúgó repülőket, kint a természetben. Olyan sejtelmes a hangja, az elmúlás is és jövetel is benne van.
F
Számomra semmi szépség nincs benne. A depressziódat pedig kezeltetni kell szakember segítségével.
A szomorúság negatív érzelem, ami csak lehúzza az embereket. Te azért nem érzed ezt, mert eleve depressziós vagy. El se tudnád képzelni, milyen a másik oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!