Szoktam érezni, hogy rossz világba születtem...élhetnék a The Witcher világában is, de ide dobott le a gép.
2021. febr. 19. 15:09
2/16 anonim válasza:
Sokkal inkább élnék a jövőben, amikor már a társadalom is, és a tudomány is jóval fejlettebb.
De nem igazán szoktam ezen buslakodni; személy szerint nem látom értelmét.
2021. febr. 19. 15:14
3/16 anonim válasza:
Én már nem sokáig viselem ezt... Szerencsésnek mondhatom magamat. :-) Alig várom, hogy eltakarodjak innen.
2021. febr. 19. 15:17
4/16 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy miért nem patkolok már el végre...
2021. febr. 19. 15:20
5/16 anonim válasza:
Jobb lett volna később születni. Kb akkor amikor már mindent robotok csinálnak. Eljön az idő amikor mindenkinek lesz otthon emberszerű házi robot. Ami még a wc-t is ki pucolja.
2021. febr. 19. 15:22
6/16 anonim válasza:
Az internetet nagyon szeretem ebben a korban valamint az elfogadást is.
Viszont egy régebbi korban, amikor az emberek maguknak dolgoztak, nem munkahelyeken, sokat voltak a szabadban, természetesebb volt az életmódjuk és nem voltak sokan, szívesen élnék.
Vagy a kettő ötvözete: van modern egészségügy, van internet, de egy tanyán lakom és ott kell dolgoznom. 😅
2021. febr. 19. 15:27
7/16 anonim válasza:
Igen. Egy aranyos, szerény ember vagyok. Fél éve mindenki gyanakszik, nem-e gyurcsànyista vagy? Nem-e orbànista vagy? Vagyok, aki voltam. A vajâkos biri-ez vicc. Tényleg van tudàsom, csak nem kell.
2021. febr. 19. 15:29
8/16 anonim válasza:
Én előbb születtem volna. Nem egy olyan világba ahol a gyerek mondja meg a felnőttnek hogy mi legyen. Ahol nem istenítik a homoszexuálisok és ahol megvan mindenkinek a dolga és nem kell belekötnie a másikéba. Ahol még Nem jöttek a műdepressziós tinédzserek akiknek nagyon szar az életük és anyjáék kikészítik azzal hogy nem kapta meg a legújabb telefont, aztán még nekik áll feljebb . Sztem
2021. febr. 19. 15:30
9/16 anonim válasza:
Számomra ez a tökéletes világ, mert a múltban 3 évesen olyan beteg lettem, hogy meghaltam volna antibiotikum nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!