Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkó vagyok amiért elzavartam...

Bunkó vagyok amiért elzavartam a hellovinezőket és nem adtam csokit nekik?

Figyelt kérdés
Egyrészt nem érdekel ez az egész, másrészt ez is csak egy kereskedelmi fogás ami szerencsére eddig nem terjedt el Magyarországon, harmadrészt visszataszítónak és tolakodónak tartom hogy ma már négyszer csengettek fel ezzel a hülyeséggel. És még én voltam a bunkó amiért elküldtem őket hogy mással szórakozzanak.
2023. okt. 31. 19:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
örülj neki hogy nem dobálták meg ezért tojással a házad :)
2023. okt. 31. 19:47
 2/16 Justinianus ***** válasza:
22%
Ha már kérdezted... Bunkó.
2023. okt. 31. 19:50
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

Legfeljebb a stílusod vagy modorod lehetett bunkó. Mivel ez nálunk nem hagyomány, nem várható el hogy egy random házba/lakásba csengetve bárki készséggel édességet fog neked nyújtani, mert ezt az USA-ban és az onnan beszivárgó popkultúrában így szokás.

A konzumerizmus fog győzni, de ahhoz még kell egy-két generációváltás, hogy ennyire elfogadott legyen ez az ünnep is.

(ugyanitt fun fact: van olyan - ma már kihalt - magyar népi hagyomány az 1800-as évekig visszamenőleg, ahol a gyerekek beöltöztek, házról házra jártak és azért ajándékot kaptak, a lucázás vagy luca-napi kotyolás, csak az decemberben van, mikulás után egy héttel).

2023. okt. 31. 19:57
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Sőt, jól tetted!
2023. okt. 31. 20:00
 5/16 anonim ***** válasza:
11%
Igen, az vagy. Nem kell tartani a Halloweent, ha nem akarod, de ezt normálisan is lehet közölni a becsengetőkkel. Remélem, jól kipellengéreznek ezért a településen, és a kutya se néz rád többé, mikor részegen eltaknyolsz a főutcán, hanem otthagynak fetrengeni.
2023. okt. 31. 20:06
 6/16 anonim ***** válasza:
98%
Én nem is nyitok ajtót. Ne csöngessenek be este, mert bukóság.
2023. okt. 31. 20:13
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

Hol laksz, hogy ennyiszer becsöngettek? Valami mégis lehet arrafelé.

Errefelé nem sok sót ennének.

2023. okt. 31. 20:20
 8/16 anonim ***** válasza:
97%

A kontinensen inkabb tapintatlansag ezzel jatszadozni. Faragjon tokot, de a budos eletben nem volt szokas, ellenben az emberek a halottaikra emlekeznek es temetobe jarnak, otthon gyertyat gyujtanak.

Angliaban elek, ide is iksz evtizede, de mar regen jott Amerikabol. Csakhogy itt a halottakra nem templomjaro emberek, a tobbseg, nem emlekeznek, nem hagyomany a Halottak Napja, Mindenszentek. Igy nagyon nem ugyanaz, mikor en ajtot nyitok es adok csokit.

2023. okt. 31. 20:23
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Talán kissé hangulatromboló, de semmi képpen sem bunkó. Nálatok nem szokás és most már ők is tudják.
2023. okt. 31. 20:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy.

Anyukám is elküldte őket udvariasan, igaz a városunkbsn elvileg csak olyan házakba mennek, ami előtt tök van meg, mit tudom én...mégis becsöngettek, vmit benéztek.

2023. okt. 31. 23:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!