Biztos nekem is megvan a magam hülyesége, nem tartom magam felsőbbrendűnek, csak érdekel. Én egész életemben karcsú voltam. Érzem és szeretem az ételek ízét, de sosem érzem azt, hogy kajából lenne meg a napi boldogságom akár egy része is. Emlékszem gyerekként is mindig mondogatták, hogy egyek már többet. Lassan is eszek a legtöbb emberhez képest. Nekem a kaja élvezete nem az, hogy minél hamarabb megeszem, hanem hogy akkor már minél tovább ízlelgetem.
Csak érdekel, hogy ezek hogy vannak az emberekben.
ma 08:31
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ezt meg lehet magyarázni, aki enni szeret az eszik, lehet nem is az étel íze miatt, hanem mondjuk a rágás-nyelés folyamata miatt élvezi (ki tudja az agya hogy dolgozza fel ezeket). Ugyan így aki futni szeret az fut, aki játszani az játszik, stb. Dopamint termel a tevékenység, és csinálja hogy jól érezze magát.
ma 08:37
2/5 anonim válasza:
Mert ez is egyfajta függőség, mint az alkohol, drog, vagy bármi más. Ezért is van annyi kövér, mert a frusztárciójukat az evésben vezetik le. Ez okoz nekik örömet, boldogságot. Csak hát, amikor vége az evészetnek, akkor ugyanúgy megmarad a problémájuk.
ma 08:51
3/5 anonim válasza:
Gondolom kérdező még teenager vagy; mondjuk max 18-19.
Felteszem. élettapasztalatod nem nagyon van, hisz ha lenne, tudnád, sokaknak miért jelent annyit az evés. Olyan exogén momentumok voltak az életükben, amiket ezzel kezelnek hárító mechanizmusként.
ma 10:36
4/5 anonim válasza:
Szerintem olvass utána a neten, könyvtárban, hogy ennek mi az oka, itt ez ilyen napi hergelő/troll kérdés kategóriába csúsztál. Millió szakirodalom van már erről, de még az AI is segítségedre siet, ha kéred... 🙄
ma 10:49
5/5 anonim válasza:
Én pl a depresszióm miatt híztam el nagyon, de azóta már lefogytam javarészt mindent amit lekellett. Az emberek nagyon nem egyformák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!