Rossz ember lennék, ha nem mondanám el senkinek, ha hatalmas pénzt nyernék valahonnan?
Figyelt kérdés
Természetesen költeném, utazgatnék, meg látszana, hogy hirtelen nőtt az életszínvonal, de akkor letagadnám ha rákérdeznek.
Nem az én dolgom bankot játszani, és ehhez tartom is magam.
jan. 18. 12:10
1/16 anonim válasza:
Ha nem tartozol senkinek és úgy lépsz le akkor szerintem nem vagy rossz ember.
2/16 anonim válasza:
mit jelent a rossz? Milyen kulturaban vagy stb.. neked milyen felfogasod van, mert az hogy van egy tarsadalmi etikett, nem feltetlen kell neked mint individual elfogadnod. Ilyenek a csalok, bunozok, a holtig szerelmes parok, a hatalmas adomanyozoktol kezdve jo es rossz irany. Nincs ezen a vonalon egy pont. Csak egy intervallum amit a tarsadalom "elvar". De azon kivul is van elet. Sot.
3/16 anonim válasza:
sumákolásnak sunyiságnak tartanám ha letagadnád,vállald csak fel szépen hisz azért a pénzért nem tettél semmit csak az öledbe hult.
4/16 A kérdező kommentje:
Ha felvállalnám, akkor sem játszanék jótékonysági szolgálatot, főleg nem olyan embereknek, akikkel alig tartom a kapcsolatot.
Meg mi az, hogy nem tennék semmit? Kiválasztottam a nyerő szelvényt, az már valami magában is.
jan. 18. 12:41
5/16 anonim válasza:
Jelenleg is rossz ember vagy mások szemében, ez egy ilyen magyaros beállítottság. Nem tökéletesen teljesen mindegy, hogy épp mitől tartanak rossznak?
6/16 A kérdező kommentje:
Amíg csendben tartanak rossz embernek nem igazán zavar.
jan. 18. 12:47
7/16 anonim válasza:
Én sem mondanám el senkinek. Még a több milliárdot sem. Sok rokon olyan, mint a keselyű, csak a pénzért képes jönni. Az egyik tesóm is olyan, mint egy cigány. Büdös a munka, kb. 10 éve nem is dolgozik, de az igényei az egekben. Koldul, mint valami állat. Inkább diszkréten támogatnám azt, aki érdemes rá. Pl. a szüleim orvosi kezelései, ápoló, stb.
8/16 A kérdező kommentje:
Én állat mentő alapítványokat támogatnék. Az én szememben minden ember rossz, amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét, szóval embereket nem támogatok.
jan. 18. 13:16
10/16 anonim válasza:
Én sem mondanám el. Valamennyit bekamuznék azért, mert vennék lakást hogy oké igen nyertem x milliót de azért hitelt is felvettem. A többit nem vallanám be, meg dolgoznék 2-3 hónapot, aztán felmondanék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!