Tegnap hatalmas csalódás ért, vagy nem is tudom,hogyan fogalmazzam meg,minek lehet ezt betudni. Hogy csinálhat valaki olyat,hogy becsapja a legjobb barátnőjét,és kitalál egy teljes élettörténetet,ami nem igaz?
Attól, mert látszólag normális, attól még lehet mentális betegsége is, nem csak a nagyon feltűnő viselkedést okozó mentális betegség a betegség.
Legelőször az jutott eszembe, hogy biztos olyan ember, aki mindent kitalál, csak hogy ő lehessen a középpontban. Ilyen esetben bármire képes az ember, (jó most nem durva dolgokra gondolok, hanem apró jelentéktelennek tűnő dolgokra)
És ezt csak úgy önként elmesélte? Kérdezted-e tőle, hogy miért, vagy miért ennyi idő után?
Szerintem traumatizálódott a szülei miatt. Már ha az is igaz, most ezek után, jó hogy megkérdőjelezhető. Ha igaz, nem ítélem el emiatt, mármint, hogy tarumája köthető a szüleihez, arról nem tehet, de szerintem azért van egy határ. Nem ez lett volna a megoldás, pláne nem 13 évig. Ok, hogy nem szeretné ezt akárkinek bevallani, de akkor miért mesélt róla ilyen nyilvánosan? Akkor lettek volna inkább csak képzeletbeli barátai, akikről csak ő tud. Még az is jobb, mert nem csap be téged. Vagy mondjuk felnőtt emberként el is mehetett volna egy szakemberhez, nem továbbra is hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!