Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem akar dolgozni és...

Aki nem akar dolgozni és eltartatja magát a szüleivel, az már nem is lehet jó ember szerintetek?

Figyelt kérdés

29F én sem dolgozom csak eltartanak.

Nem élet az hogy robotolsz valahol napi 8 vagy 12 ben.

Meg max 4 órát el lennék valahol tingli tangliba.

A kérdés komoly és nem provokálni akarok vele, csak kíváncsi lennék random emberek véleményére?

Köszönöm ha elolvasod. Vitatkozni nem akarok senkivel sem.

jan. 19. 20:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki úgy élősködik, ahogy tud meg akar. Ha neked ez élet, akkor... oké.
jan. 19. 20:42
 2/24 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom miért büdös az embereknek dolgozni. Nekem most irodai munkám van, és nem kell megöljem a munkával, de korábban egyetem mellett alkalom adtán gyárban is dolgoztam, és hát nem a világ legrosszabb munkája. Még igazából szerettem is. Éjszakázni jobban szerettem, de a nappalal sem volt bajom.

Magyarországon rengeteg olyan munka ahol nem kell magad megöld a munkával, nem tudom miért nyavalyog mindenki, hogy "jajj robotolni kell". Pl. a lidl dolgozók, na ők dolgoznak, azt lehet látni.

jan. 19. 20:47
 3/24 anonim ***** válasza:
62%
nem robot a napi 8 óra, ha szereted amit csinálsz
jan. 19. 20:53
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Mi lesz veled ha meghalnak a szüleid?
jan. 19. 20:56
 5/24 anonim ***** válasza:
29%

Aki nem dolgozik ne is egyék.

Éhen halsz kérdező. De tényleg, ha szüleid meghalnak, veled mi lesz? Utánuk halsz, mert ennyire életképtelen vagy?

jan. 19. 21:02
 6/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem feltétlenül, de amit Te írsz, az szánalmas.
jan. 19. 21:04
 7/24 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, a természet ilyen. A növény- és állatvilágban is vannak paraziták. Miért az emberek között ne lennének?

Te pl. egy tökéletes példánya vagy a parazitáknak. A legszomorúbb nem is az, hogy az vagy.

Hanem az, hogy szinte dicsekszel vele. Ez alacsony értelmi szintre utal. Na, ez az ami igazán szánalmas.

jan. 19. 21:15
 8/24 anonim ***** válasza:
73%
"Nem tudom miért büdös az embereknek dolgozni" Mert itthon több a sz@r munkahely kevés fizetéssel és rossz kollégákkal mint a jó.. HA ez változna hidd el mindenki akarna dolgozni
jan. 19. 21:16
 9/24 anonim ***** válasza:
36%

"Kérdező, a természet ilyen. A növény- és állatvilágban is vannak paraziták. Miért az emberek között ne lennének?"

Bizonyára besegít otthon szóval ez inkább kommenzalizmus vagy szimbiózis inkább.

jan. 19. 21:18
 10/24 anonim ***** válasza:
36%

Aki nem dolgozik,ne is egyek.

A piocak nekem nem kellenek,akik eltartatjak magukat es semmit nem dolgoznak.

Az evolucio arrol szol,h aki eletkepes,feltalalja magat,,az marad fenn. Az eletkeptelenek meg kihalnak szerencsere.

jan. 19. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!