Aki nem akar dolgozni és eltartatja magát a szüleivel, az már nem is lehet jó ember szerintetek?
29F én sem dolgozom csak eltartanak.
Nem élet az hogy robotolsz valahol napi 8 vagy 12 ben.
Meg max 4 órát el lennék valahol tingli tangliba.
A kérdés komoly és nem provokálni akarok vele, csak kíváncsi lennék random emberek véleményére?
Köszönöm ha elolvasod. Vitatkozni nem akarok senkivel sem.

Nem tudom miért büdös az embereknek dolgozni. Nekem most irodai munkám van, és nem kell megöljem a munkával, de korábban egyetem mellett alkalom adtán gyárban is dolgoztam, és hát nem a világ legrosszabb munkája. Még igazából szerettem is. Éjszakázni jobban szerettem, de a nappalal sem volt bajom.
Magyarországon rengeteg olyan munka ahol nem kell magad megöld a munkával, nem tudom miért nyavalyog mindenki, hogy "jajj robotolni kell". Pl. a lidl dolgozók, na ők dolgoznak, azt lehet látni.

Aki nem dolgozik ne is egyék.
Éhen halsz kérdező. De tényleg, ha szüleid meghalnak, veled mi lesz? Utánuk halsz, mert ennyire életképtelen vagy?

Kérdező, a természet ilyen. A növény- és állatvilágban is vannak paraziták. Miért az emberek között ne lennének?
Te pl. egy tökéletes példánya vagy a parazitáknak. A legszomorúbb nem is az, hogy az vagy.
Hanem az, hogy szinte dicsekszel vele. Ez alacsony értelmi szintre utal. Na, ez az ami igazán szánalmas.

"Kérdező, a természet ilyen. A növény- és állatvilágban is vannak paraziták. Miért az emberek között ne lennének?"
Bizonyára besegít otthon szóval ez inkább kommenzalizmus vagy szimbiózis inkább.

Aki nem dolgozik,ne is egyek.
A piocak nekem nem kellenek,akik eltartatjak magukat es semmit nem dolgoznak.
Az evolucio arrol szol,h aki eletkepes,feltalalja magat,,az marad fenn. Az eletkeptelenek meg kihalnak szerencsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!