Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki buszmegállóban, tömegben...

Aki buszmegállóban, tömegben dohányzik, az nagyon valószínűtlen, hogy amúgy egy jó ember?

Figyelt kérdés
okt. 18. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon. Inkább egy tapló.
okt. 18. 23:17
 2/10 anonim válasza:
44%

De hogy függ össze a kettő?

Minden buszmegállós dohányzós szar ember ,mert a buszmegbe cigizik?

Bár nem dohányzom és nem értem az összefüggést

okt. 18. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Mivel az ilyen kb. a törvényen kívüliek táborában érzi magát, így aligha lehet jó ember.
okt. 18. 23:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem baj, nyomj a vissza gombra és keress egy sokkal egyszerűbb kérdést, ami a te értelmi szintednek megfelel.

okt. 19. 00:05
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Én szoktam, ha nincs más a megállóban VAGY olyan megálló, ahol a 90% szintén dohányzik, pl este a Deákon a 914 megállójában annyira nem para rágyújtani. Ettől nem érzem magamat rossz embernek :D Átlag megállóban napközben ahol vár még rajtam kívül x ember, nem szoktam rágyújtani.
okt. 19. 01:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tapintatlan az biztos.
okt. 19. 07:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Még a nagyonnál is nagyonabb,hogy nagyon nagy.
okt. 19. 07:12
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Mindenképp meggondolatlan, énközpontú, de ettől még lehet jó ember is.
okt. 19. 10:28
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Eléggé nagy meggondolatlanságnak tartom én is. Ha nincs senki a közelében, nyugodtan tegye, de ha van ott ember, legalább tegyen meg annyit, hogy megkérdezi, rágyújthat-e. Élni és élni hagyni. :)
okt. 19. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:

A függőség más eset. Ettől eltekintve, ha a függősége éppen ki van elégítve, más esetekben lehet jó ember, de bármikor felülkerekedhet.

Mint az, aki mellől a gyereke elindult az úttest felé, előbb meggyújtotta a cigarettáját, és csak azután futott a gyerek után.

okt. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!