Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, hogy élitek mostanában a...

Ti, hogy élitek mostanában a mindennapjaitok?

Figyelt kérdés

Most, hogy körvonalazódik egy világháború szép lassan, hogy élitek a mindennapokat?

Gondolok itt pl,

Szorongás,

Elkeseredettség,

Leszarom majd jön amikor jön,

Ugyanúgy tervezek tovább hosszútávon stb stb ..

2023. okt. 4. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem érdekel nagyon sokminden.
2023. okt. 4. 22:00
 12/18 anonim válasza:
14%

Szorongás: szerencsére a mi kormányunk nem akar belesodródni a szomszédunkban dúló háborúba, emiatt nincs szorongás.

Elkeseredettség: a Gyurcsány és Bajnai kormány idején volt jellemző rám az elkeseredettség a leginkább. Főleg amikor jött a válság és elkezdték emelni a gázárat, elvették a 13. havi nyugdíjat és rengeteg megszorító intézkedést hoztak. Szegény idős nagyszüleim tönkrementek miattuk teljesen.

Ugyanúgy tervezek tovább hosszútávon, a háború miatt nem kell aggódni, Orbán marad 2030-ig kormányon, nekem ennyi kell csak hogy nyugodt legyek.

2023. okt. 4. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:
7%

Én-mi Antall J.ra 2 db hazafias mondatáért, Borosra a jobb oldali lojalitásáért, a Fideszre jobb-oldalinak, magyar-oldalinak megtéréséért szavaztam, -tunk.

Én-mi magyarok vagyunk, és csak magyar pártra szavazunk.

A szlovákiai magyaroknak is csak ajánlani tudom.

Magyar a magyar pártra.

2023. okt. 4. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Amíg vannak atomfegyverek meg NATO, addig én nem aggódok, mert nem lesz világháború
2023. okt. 5. 06:50
 15/18 Shaddark ***** válasza:
74%

Én sem szorongok. Nem hiszem hogy hagyják putykosnak kipusztítani az emberiséget, még ha ő maga képes is lenne rá mert láthatóan beteg az elméje.

#2 est nagyon irigylem, utoljára tizenévesen volt rám jellemző ez az ártatlan naivság :) Sajnos a katonák cuccain híznak mindig fel az újabb csilliárdosok, a "papír talpú bakancsokkal a hóban" történelmi tény talán ismerős lehet az utolsó háborúból amit az ország vívott.

A következő se lenne más, sőt, sokkal rosszabb lenne. Menj nyugodtan felőlem, de velem ellentétben aki messzire fog szaladni a kormányt alakító maffia seregétől, 100% hogy bele is döglesz. Egy évtizedekkel lemaradt, hozzáértő vezetés nélküli katonaságban nem sok esélyt látok a túlélésre. Lőrinc majd szerez neked ellátmányt, olyan is lesz ;)

2023. okt. 5. 11:19
 16/18 anonim ***** válasza:
30%
Le*m. A napi munkámat ellátom. Ha vége kell lenni, akkor legyen.
2023. okt. 5. 17:44
 17/18 Shaddark ***** válasza:
100%

Légy olyan kedves és a kedvemért valami linket dobj már a közlönyből, hogy mióta indulhat a Magyar választásokon külföldi párt?

Szerintem elég nagy visszhangja lett volna ha lenne ilyen változás...

2023. okt. 10. 09:40
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

Engem azért el tud szomorítani, ami megint/még mindig megy a világban, de nem szorongok miatta, vagy épp nem agyalok rajta.

Élem tovább az életem, és igyekszem a lehető legkevesebbet kattogni olyan dolgokon, amiken úgysem tudok változtatni.

2023. okt. 16. 15:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!