Ti, hogy élitek mostanában a mindennapjaitok?
Most, hogy körvonalazódik egy világháború szép lassan, hogy élitek a mindennapokat?
Gondolok itt pl,
Szorongás,
Elkeseredettség,
Leszarom majd jön amikor jön,
Ugyanúgy tervezek tovább hosszútávon stb stb ..
én ugyanúgy élem a napjaim mint eddig.
törvénytisztelő állampolgárként.
ha meg világháború lesz,akkor meg az van, változtatni nemtudok rajta,így,ha menni kell katonának akkor hát menni kell.
inkább a csatatéren haljak meg,minthogy hazaárulásért lecsukjanak vagy a háborús helyzetre tekintettel kivégezzenek.
ha meg nem halok meg,akkor túlélem a háborút és újra élhetem a civil életem.
(eg, totális háborúban katonának jobb lenni mint civilnek, mert ilyenkor minden erőforrást a hadsereg használ fel, azaz elsősorban a katonák kapnak kaját,egészségügyi ellátást stb)
Szerintem a davosi Világgazdasági Fórum Great Reset terve - Nincstelen leszel, de boldog! az, aminél nagyobb változások lesznek vagy lehetnek 2030-ban.
Ott a vagyonod helyett, amit elvesznek, a baloldali lojalitásod és a modern szakértelmed kerül majd előtérbe, ha sikerül nekik. Úgy tűnik lehetséges.
Szerintem a háború nem jön át hozzánk. Nem lesz atom meg világháború. Befagy a konfliktus, USA és Orosz o. megosztozik Ukrajnán és jön az újjáépítés-biznisz.
Nekem tervezni kellett, de sikerült mindez...
Szorongani...
Az nem szorong, aki nagyon penge az életben és nem ijed meg ha jön 1 nagyobb kiadás.
Jön egy nagyobb kiadás... persze az nem jó
Azt valahogy menedzselni kell
Örülök, hogy ennyit segít az Orbán kormány a magyar családokon, ennek köszönhetően boldogan tudjuk élni a mindennapjainkat ebben a háború sújtotta nehéz időben is.
25 éven aluliak SZJA mentessége, 3 gyermeket nevelő anyák SZJA mentessége, CSOK, kötelező akciózás a boltokban, rezsicsökkentés. Ez rengeteget segít a családoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!