Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, hogy élitek mostanában a...

Ti, hogy élitek mostanában a mindennapjaitok?

Figyelt kérdés

Most, hogy körvonalazódik egy világháború szép lassan, hogy élitek a mindennapokat?

Gondolok itt pl,

Szorongás,

Elkeseredettség,

Leszarom majd jön amikor jön,

Ugyanúgy tervezek tovább hosszútávon stb stb ..

2023. okt. 4. 21:37
1 2
 1/18 anonim válasza:
84%
Egyáltalán nem aggódok emiatt mert nem lesz atomháború, világháború. Senkinek nem lenne rá oka.
2023. okt. 4. 21:42
 2/18 anonim ***** válasza:
75%

én ugyanúgy élem a napjaim mint eddig.

törvénytisztelő állampolgárként.

ha meg világháború lesz,akkor meg az van, változtatni nemtudok rajta,így,ha menni kell katonának akkor hát menni kell.

inkább a csatatéren haljak meg,minthogy hazaárulásért lecsukjanak vagy a háborús helyzetre tekintettel kivégezzenek.

ha meg nem halok meg,akkor túlélem a háborút és újra élhetem a civil életem.

(eg, totális háborúban katonának jobb lenni mint civilnek, mert ilyenkor minden erőforrást a hadsereg használ fel, azaz elsősorban a katonák kapnak kaját,egészségügyi ellátást stb)

2023. okt. 4. 21:45
 3/18 Sulek Péter ***** válasza:
89%
Keveset gondolok rá, nem hiszem, hogy atomháború lesz, így nem panikolok. Helyette dolgozom.,nyelvet tanulok, sport színház, házi munka hobbi. Élem az életemet. Ha meg atom háború lesz, úgyis vége mindennek, felesleges izgulni. Nincs rahatadom a háborúba, így remélem a legjobbakat
2023. okt. 4. 21:47
 4/18 anonim válasza:
25%
Egyéni vállalkozó vagyok, keményebben dolgozok mint valaha hogy annyit keresek mint eddig... sajnos nincs időm azon gondolkodni mi lesz 2 hónap múlva mert addigra éhenhalnék. Régen prepperkedtem mostmár arra sincs időm. Egyébként úgy vagyok vele hogyha jön az atom háború akkor jön úgyis mindegy egyszer covid egyszer háború aztán klíma már évek óta azt érzem hogy el akarnak lehetetleníteni, és soha nem ér véget ez a sok hülyeség. Mondjuk egy azon háború után legalább nem kell adót fizetni.
2023. okt. 4. 21:49
 5/18 anonim ***** válasza:
60%
Próbálok felkészülni amennyire lehetséges, valószínűnek tartom én is a bekövetkezését. Az élet folyamatos kűzdelem és a természet nem bocsájtja meg a gyengeséget. Budapesttől, nato repterektől távoli falvakban túlélhető ha létszükségletek, önvédelem megoldottak.
2023. okt. 4. 21:50
 6/18 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem a davosi Világgazdasági Fórum Great Reset terve - Nincstelen leszel, de boldog! az, aminél nagyobb változások lesznek vagy lehetnek 2030-ban.

Ott a vagyonod helyett, amit elvesznek, a baloldali lojalitásod és a modern szakértelmed kerül majd előtérbe, ha sikerül nekik. Úgy tűnik lehetséges.

Szerintem a háború nem jön át hozzánk. Nem lesz atom meg világháború. Befagy a konfliktus, USA és Orosz o. megosztozik Ukrajnán és jön az újjáépítés-biznisz.

2023. okt. 4. 21:51
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Bennem semmiféle szorongás nincs.
2023. okt. 4. 21:51
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
Egész életem tervezés nélkül éltem, még is lett családom, házam autóm, stb. Miért pont most kezdjek el tervezni, mi lesz, ha.........?
2023. okt. 4. 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
50%

Nekem tervezni kellett, de sikerült mindez...

Szorongani...

Az nem szorong, aki nagyon penge az életben és nem ijed meg ha jön 1 nagyobb kiadás.

Jön egy nagyobb kiadás... persze az nem jó

Azt valahogy menedzselni kell

2023. okt. 4. 21:57
 10/18 anonim válasza:
31%

Örülök, hogy ennyit segít az Orbán kormány a magyar családokon, ennek köszönhetően boldogan tudjuk élni a mindennapjainkat ebben a háború sújtotta nehéz időben is.

25 éven aluliak SZJA mentessége, 3 gyermeket nevelő anyák SZJA mentessége, CSOK, kötelező akciózás a boltokban, rezsicsökkentés. Ez rengeteget segít a családoknak.

2023. okt. 4. 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!