Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szeretnek a nők...

Miért nem szeretnek a nők vitatkozni?

Figyelt kérdés
"Én így gondolom nem akarok vitatkozni erről!" Miért ilyen a legtöbb nő? Ha eltér a véleményünk még születhetne egy normális beszélgetés, de olyan szinten elzárkoznak ettől, hogy szinte teljesen megsértődnének attól, hogyha kiderülne, hogy esetleg valamiben nekem van igazam. A vita arra jó, hogyha valaki elveszti a vitát akkor nyer is vele, mert tudást nyer. Miért nem lehet megvitatni a nézeteltéréseket?
2023. szept. 23. 12:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

30 lol na tudod mit, ezek után én szívtam vissza a 29est. Méghogy értelmes...

Most már egyenesen valami zakkant erőszakos elemnek próbálsz beállítani, csak mert az oldalon történő baromi gáz dolgokra rávilágítok? Az előbb még azt állítottad hogy elismered hogy ez van, most meg hirtelen én lettem a zakkant aki feminácikat hallucinál? Vagy hogy van ez?

Egyébként elmondom, a környezetemben nincsenek ilyenek! 1-2 szélsőséges férfigyűlölővel találkoztam csak összesen, amíg nekem nem ártanak, én sem ártok nekik. De amikor elmebeteg femináci szomszédként az életemre tör, akkor had ne kelljen már jó képet vágnom hozzá! Csak mert neki "nőként" mindent lehet. És a legmocskosabb hazugságokkal és aljas eszközökkel jön ellenem mert a zakkant fejében valamit félreértett, pl egy nézést vagy szót. Tipikus.

Illetve a környezetemben mint mondtam nincsenek, ellenben az oldal kategóriája meg igencsak tele van velük. Ez van ha összegyűlnek valahol szélsőséges elemek. És szerintem nem a pár emberen kéne aggódni aki ezt látja és szót emel rá, hanem ezeket az agresszor zakkantakat kellene féken tartani, vagy moderálni. De minimum nem támogatni, a folyamatos felpontozással, amikor falkába betámadnak normális férfiakat is a kérdéseik alatt. Olyanokat akiket pl a saját nőjük elárult, vagy hazudott nekik, erre idejönnek az oldalra megkérdezni dolgokat mi mennyire normális, és akkor még ez a férfigyűlölő csorda rájukugrik. Tudod te hány ilyet láttam? És mostanság csak azért látok kevesebbet mert próbálom kerülni a szélsőségbe menő vitázós kérdéseket.

2023. okt. 10. 18:41
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem, komolyan érdekel miről azonosítják be őket, mert ha hiszed ha nem látni elborult nőgyűlölőket, és ezt nemcsak én tapasztaltam már, persze főleg utakon ahol eleve stresszesek ott lehet személyesen néhány "ez meg mi volt" jelenséget tapasztalni. Azért nem látom túl pozitívnak amit itt csinálsz, mert ezt a dolgot erősíted mikor épp hogy nem kellene hogy egyesek agresszívan álljanak hozzá nőkhöz. Nem kellene feminácizni mert miattad olyanokra is rá fogják mondani akik nem érdemlik meg. Amúgy jól elmozaikozunk a válaszokkal, egy jó egy rossz, ez tök vicces, mindegy, látom benne a jó részeket is. :)
2023. okt. 10. 18:50
 33/38 anonim ***** válasza:

Igen, az eredeti kérdésre visszatérve, úgy látom te a kivétel(?) nő vagy aki szeret vitatkozni. Szóval miért ne? Látok azért racionális érvelést is, csak ezek a mozaikdolgok nekem is kissé bipoláris utánérzetűek most, de legalább furán bizarabb így az egész. Meg hát ezek fontos témák, te is kérdeztél most egy érdekeset, szóval legyen, megpróbálok rá válaszolni. Akik meg idekeverednek olvasni, talán lesz köztük is olyan akinek hasznos lehett belőle valami.

Szóval a beugratós részét a kérdésnek hárítanám, már ha annak volt szánva. Alapból én nem vagyok nőgyűlölő, sőt elég távol áll tőlem az a dolog. Viszont lett sok szerintem baromi káros és aljas jelenkori női jelenség, amit annyira nem csípek. De próbálom személyreszabottan kezelni. Na mindegy, ezt a részét csak azért mondom hogy az elborult nőgyűlölő részét semlegesítsem. Részemről ami ellenérzést kelt és negatív dolgokat vált ki, az a kettős mérce, manipuláció önző okokból, hazugság, sok eredendően rossz dolog manapság menőnek beállítása mint pl megcsalás és a folyamatos egyéjszakás kapcsolatok propagálása. Vagy akár a párnaponta vedelés és össze vissza trágárkodás. Illetve a további teljesen nőietlen dolgok is, mint a hatalmas arc, agresszió, arrogancia, versengés tisztességtelen eszközökkel, meg persze a folyamatos hergelés és gyalázkodás amíg a másik fél meg nem unja, és akkor ha visszaszól őt állítani be rossznak. Bár utóbbira inkább összefoglalva az alja és rosszindulatú manipulációs technikák teljesen elvtelen, szociopata bevetését mondanám, az egy nagyobb halmaz. De úgy tapasztaltam hogy az igazán normális nők ezeket a dolgokat szintén elitélik, legalábbis részben és szelektíven. Illetve élőben sokkal kevésbé is van jelen, mint az oldalon, meg persze sokszor rejtve marad, ha a többség nem lát mögé. De élőben kevésbé tömény, mint amit sokszor itt tapasztaltam meg. Nálam szerintem ezek váltják ki az ellenérzéseket, de igazából kezdek immunisabbá válni. Attól még nem lesznek jó dolgok, és pl ilyen "értékeket" képviselő nőket a való életben se választanék már egy ideje inkább, mint amiket felsoroltam.

"Azért nem látom túl pozitívnak amit itt csinálsz, mert ezt a dolgot erősíted mikor épp hogy nem kellene hogy egyesek agresszívan álljanak hozzá nőkhöz. Nem kellene feminácizni mert miattad olyanokra is rá fogják mondani akik nem érdemlik meg."

Ennek meg lehet némi alapja, van még hova fejlődjek. Egy ideje próbálok nem az ellenoldal szélsőségese lenni, hanem inkább középfele húzni. Még ha az itteni hozzászólásaimból most kevésbé is látszik ez meg.

2023. okt. 10. 19:12
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
A mozaik nem azért van mert bipolárisak lennénk te is meg én is, hanem azért mert nézd meg a válaszokat, míg írtam egy pozitívat, te írtad a negatívat, és elküldted még nem láttad a pozitívat akkor én írtam egy negatívat de te már válaszoltál közben a pozitívra stb. Ez azért van mert amíg írod a választ, addig nem látod jött e valami. Kicsit szomorú lettem 1 percre mert azt hittem ezt magadtól fogod tudni, bár lehet kezdő levelező vagy, azért nem esett le. Na mindegy, remélem azért értelmes vagy! Értelmes emberekkel szeretek vitatkozni.
2023. okt. 10. 19:23
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik amúgy az utolsó válaszod gyorsan leírom hogy ne legyen mozaik.
2023. okt. 10. 19:24
 36/38 anonim ***** válasza:

Értem én, vicces helyzetet hozott ki, igazából a szituációra magára mondtam én is a bipolárisat mivel így olyannak hat ez a fajta ingázásunk. Holott szimplán csak az írási és küldési idők eltéréséből fakad, arra jutottam én is már akkor is.

Most akkor nekem kéne beefelnem valamivel téged mert alábecsültél, hogy ezt nem láttam szerinted? Ne legyél ennyire buta kislány :)

Egyébként örülök hogy idekeveredtél. Én is csak értelmesekkel szeretek vitázni, minden másra meg ott a trollkodás. Szóval vitázzunk értelmesen.

Egyébként ha már a téma adott, szerinted miből alakulhat ki ez a fajta nőgyűlölet? Arra gondolok amelyikre írtad, hogy a kocsidból megszeppenve nézed. Érdekel a női meglátás is erről.

2023. okt. 10. 19:33
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Talán valahol a neten lehetnek ennek a forrásai, de én nem tudom hol, magazinok, vagy dark web. Azonkívül lehet hogy a celebek elemezgetése is ide vezet, és ha egy nő van olyan szerencsétlen hogy emlékeztet valamelyik celebre, annak a nőnek már annyi egyesek szemében. De ezen kívül még bármi lehet, mikor melyik csoportot kapják fel támadni valónak a társaságokban, öltözködés, hajviselet, viselkedés. Nem tudom sajnos, csak gondolom hogy talán a kevésbé alázatos szemlesütve közlekedőket pécézhetik ki és ott találhatnak valami mínuszt pluszban :)).

Talán nem is fontos megtudni mert állandóan változik, csak azért kíváncsi lennék.

Amúgy örülök hogy nem kellett volna alábecsülni, na jó megnyugodtam :)

2023. okt. 10. 20:01
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Celebek kapcsán annyira nem vagyok képben, szerencsére.

Egyébként kérdésre visszatérve, szerintem egy tőről fakad egyaránt a férfigyűlölet és nőgyűlölet is. Szerzett traumák, amik nem lettek jól kezelve, sőt tartogatva őket jól elmérgesedett a seb, folyamatos fájdalmat okozva. Aztán könnyebb általánosítani a másik nemre, meg őket okolni mindenért. Egyébként az oldalon is sok példa van erre, sokszor pszichológiai esettanulmány, ha értő szemmel nézi az ember :) Szórakoztató is tud lenni simán.

Magazinokkal meg szerintem jófele kapizsgálsz, mert a mainstream média is eléggé kiveszi a részét az ellentétek generálásába. Bizonyára nem túl férfias tett tőlem, de szoktam néha női magazinokat is lapozgatni, mármint online keresőből megklikkelve az adott cikket, ha érdekel épp 1-1 téma. És hát sokszor kifejezetten káros trendek terjengenek, ami a jelenkori állapot eredményeibe vezet.

Nem tudom mi a jó megoldás. Jelenleg próbálok a végletek között navigálni. Aztán időről időre feltűnik, hogy ebben azért nem vagyok egyedül.

2023. okt. 10. 20:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!