Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szeretnek a nők...

Miért nem szeretnek a nők vitatkozni?

Figyelt kérdés
"Én így gondolom nem akarok vitatkozni erről!" Miért ilyen a legtöbb nő? Ha eltér a véleményünk még születhetne egy normális beszélgetés, de olyan szinten elzárkoznak ettől, hogy szinte teljesen megsértődnének attól, hogyha kiderülne, hogy esetleg valamiben nekem van igazam. A vita arra jó, hogyha valaki elveszti a vitát akkor nyer is vele, mert tudást nyer. Miért nem lehet megvitatni a nézeteltéréseket?
2023. szept. 23. 12:47
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
62%

Erről beszélek. Érvek helyett kiforgatás, és a másikkal szalmabábozás, megpróbálva a személyét lejáratni. Nagyon jól hozod te magad is ezt.

Holott a tények, én leírtam hogy eleinte nagyon is normálisan álltam az itteni nőkhöz is. És hogy hova vezetett, hogyan reagáltak, milyen aljas módszerekkel. Azóta már kevésbé vagyok jófej az itteni "nőkkel" is. És ha már idézőjel, azért van ez mert én az igazi nőket nagyon is kedvelem sőt néhol még tisztelem is. Ahogy ők is engem kölcsönösen. Viszont akik kivetkőznek a női mivoltukból, gyalázkodnak, gyűlölködtek, frusztráltak és folyamat a másikra hörögnek, na azokat én már nem tartom nőknek. Mert semmi nőies érték nem maradt bennük. Kiégett roncsok akik azt hitték majd a fűvel fával b*szunk modern élet lesz a megoldás a bajaikra, és ott maradtak öregen lelakottan egymagukban. Vagy dagadt femcelek, akiket normális ember bottal se piszkálna, és mivel így nekik nem jut olyan férfi akit a túltolt vágyaikkal magukhoz valónak hinnének, kollektívan a férfiakat gyűlölik és gyalázzák. Mert érdekes módon igazi nőkkel mindig úgy ahogy meg tudtam beszélni a dolgokat, még ha volt is köztük jellemhibásabb vagy gerinctelenebb, nagyjából akkor is. Ellenben az itteni női többséggel.

2023. szept. 23. 14:40
 12/38 anonim ***** válasza:
59%
Mi az az itteni nők? Itt nagyon sok nő van, én pl csak néha vagyok itt, viszont ezek szerint te egy itteni férfinek minősülsz mert folyamatosan itt lógsz. Vajon miért?
2023. szept. 23. 14:47
 13/38 anonim ***** válasza:
69%

A nők is képesek gondolkodni.

Egyetlen baj van ezzel: KIZÁRÓLAG akkor szokták ezt, ha érzelmileg teljesen semleges helyzetben vannak.

Abban a pillanatban, hogy bármiféle érzelem megjelenik - azonnal eldobják az összes gondolatot, logikát, mindent - és rohannak az érzelem után.

Ez nem csak vitára vonatkozik, hanem minden más érzelemre is, pl. a szeretet is ugyanígy működik náluk.

Így viszont nem lehet értelmesen vitatkozni, mert pontosan azt csinálják, amit az előző írt.

Legfeljebb nem viszik el a végletekig, hanem esetleg korábban kiszállnak.

De amúgy meg lehet figyelni, hogy ha valamilyen írás a nőknek nem tetszik, azonnal tömegesen pontozzák le.

Még akkor is, ha 200% igazság van benne. Ez egyszerűen nem érdekli őket ilyenkor.

2023. szept. 23. 14:58
 14/38 anonim ***** válasza:
72%
Azt hiszem, a kérdésre érkezett válaszok gyönyörűen megmutatták, hogy miről is szól a kérdés...
2023. szept. 23. 15:26
 15/38 A kérdező kommentje:

Azon gondolkozom, hogy a nők többsége miért megszállotja a pszichológiának és amikor kritikusan állok ehhez a témához akkor miért védik foggal körömmel? Egy olyan csajjal ismerkedtem aki szereti a Feldmár Andrást hozzáteszem én is, mert ő is kritikusan áll hozzá a modern pszichológiához. Úgy kedveli őt, hogy nem érti meg miről beszél. Feldmár szerint minek terápia, hogyha vannak barátaid. Ő azt mondta, hogy a barátok nem elegendők, mert ők nem szakemberek. Egytáltalán érti azt, hogy miről beszél Feldmár vagy csak felszínesen értette meg? Mert szerintem az utóbbi. Több könyvet olvastam tőle, ő meg egyet se csak hallgatott egy pár podcastet és ennyi.

Tehát a nők nagyrésze tájékozatlan és összetörhetetlen buborékban élnek. Egyébként előbb tiltott, mert ráadásul anyagias is volt és szembesítettem ezzel, de persze szerinte ő nem volt anyagias. Hiába jön azzal a szöveggel, hogyha én elértem ezt akkor mástól miért ne várhatnám el, ez nem anyagiasság? Az anyagiasság az nem a goldiggerségből indul, hanem abból, hogy nem foglalkozik a másik személyiségével, mélységeivel, hanem a pillanatok fontosak nekik és a negatív dolgokat nagyító alá helyezi, a pozitívakat porszemnek nézi. Nem lehet a legtöbbjükkel vitázni, pedig én szeretem az értelmes, intelligens, művelt nőket akik mellette humánusak, jószívűek és, ha van nézeteltérésünk vitázunk, hogy aztán tudással gazdagodjunk. Szomorú vagyok, hogy nem találok értelmes nőt. :(

2023. szept. 23. 18:12
 16/38 anonim ***** válasza:
60%
Találkoztam én is a jelenséggel, a pszichológia felé érdeklődő nők kapcsán. A többségük szerintem megragad a konyhapszichológia szinten, mindenféle magazinos cikkek meg coachok. És sokan közülük divatból űzik, mert látták hogy ez most hozzátartozik a modern erős feminista nő képéhez (már a feltételezés is rossz, nem ezért kéne ezeket olvasniuk). Viszont ez nekem is feltünt hogy sokszor mintha nem értenék, nem akarnák érteni, vagy kiforgatnák ezeket a cikkeket is. Sokszor felmentést generálva maguknak, vagy csupán szépen hangzó, léleknek tetsző dolgokkal beérve, ami kissé olyan mint az ezoterika is a többségnél. Nagy dolgok, nagy érzések, saját különlegességüket erősítő aha pillanatok, holott nagyrészt porhintés az egész. De legalább szépen hangzik és olyan különleges, magasztos és misztikus. És sok nő ezzel keveri össze a pszichológiát is, ezért nem is értheti szerintem. Azt látja és olvassa amit ő hinni akar, nem ami oda van írva. Vagy esetleg ha meg is érti, akkor amikor olyan helyzetbe kerül hogy magán is alkalmaznia kellene némi önkritikát gyakorolva módon, akkor végül mindig kibukik hogy az más, mert ő nem olyan mint a többiek, és rá nem vonatkozik, meg ez különben is másmilyen helyzet. Szóval a folyamatos kiforgatások és önfelmentések, ez marad meg a többségnek ebben is. Ritka a kivétel.
2023. szept. 23. 18:23
 17/38 anonim ***** válasza:
Azért ez férfiakkal is előfordul, csak talán ritkábban.
2023. szept. 23. 18:28
 18/38 A kérdező kommentje:

#16 Nahát igen a feminizmus az a másik téma. Magamat feministának tartom abból kifolyólag, hogy támogatom a nemek közti egyenlőséget. Milyen érdekes, hogy főként nőktől lehet hallani azt, hogyha én elértem azt az anyagi szintet akkor a másiktól is elvárom. Feministákat ez nem zavarja? Van egy órdító egyenlőtlenség amivel nem foglalkoznak, mert nem a nőket érinti. Engem a férfiasságomat nem zavarná az, hogy többet keres a másik, mert racionálisan nézve ez változhat, mert kerülhet olyan helyzetben, hogy elveszíti a munkáját és egy szarabb munkája lesz én meg lehet, hogy találok olyan munkát ahol én fogok többet keresni. Ráadásul párkapcsolatban az ember céltudatosabb, mint egyedül és ezért tartom undorítónak mindenféle anyagiasságot, mert nincs értelme az élet nem annyira fix, hogy ezek a különbségek sokáig fennálljanak. De Mi van akkor, ha fennállnak? Hát jaj Istenem. Kapcsolatok sokasága működik úgy, hogy nem egyforma bért kapnak havonta és tök jól működnek, szeretik egymást.

Feminizmus mai használata nem arról szól amit én képviselnék, hogy törekedjünk a nemek közti egyenlőségre, hanem arra, hogy mutassuk meg mi nők, hogy milyen fasza független csajszik vagyunk, ha egy férfi nem ezt nyújta akkor az biztos mamahoteles, úgyis lefog húzni, tehát ez a férfigyűlölő attitűd van bennük amitől feminista férfiként elhatárolódom. Ráadásul is ez a függetlenség mániájuk is egy kamu, mindig azt hazudják, hogy egyedül boldogok, persze lehet egyedül is boldognak lenni, nem kell szar kapcsolatban lenni, de egyre jobban zavar ez a hazugság és kéz a kézben jár a férfiak elleni gyűlöletükkel és az anyagiasságukkal. Én is ezt a konyhapszichológiát látom bennük még azokban is akik pszichológiát végeztek és mivel diplomájuk van azt hiszik, hogy annyival műveltebbek holott nem papírfüggő, hogy ki mennyire művolt. Ismerek olyan csajt akinek van legalább hat diplomája, de baromi felszínes, barátom nemrég szerzett egy diplomát és tudásban kenterbe veri őt, még diploma nélkül is műveltebb volt. Sokat köszönhetek neki, nekem nincs diplomám, nem úgy alakult az életem, hogy legyen szerinte én egy rendes értelmiségi, diplomás szintjén állok.

2023. szept. 23. 18:47
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

A nők vitatkoznak, mindig. Csak a másikat meghallgatni nem akarják.

Vagy ha igen, akkor hisztiznek.

2023. szept. 23. 19:56
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez nem vita, hanem veszekedés.
2023. szept. 23. 19:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!