Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szeretnek a nők...

Miért nem szeretnek a nők vitatkozni?

Figyelt kérdés
"Én így gondolom nem akarok vitatkozni erről!" Miért ilyen a legtöbb nő? Ha eltér a véleményünk még születhetne egy normális beszélgetés, de olyan szinten elzárkoznak ettől, hogy szinte teljesen megsértődnének attól, hogyha kiderülne, hogy esetleg valamiben nekem van igazam. A vita arra jó, hogyha valaki elveszti a vitát akkor nyer is vele, mert tudást nyer. Miért nem lehet megvitatni a nézeteltéréseket?
2023. szept. 23. 12:47
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
95%

Én azt nem értem hogy a férfiak miért nem hagynak meg egy ilyen kérdést a nőknek. Lehet tévedek de szerintem ők kicsit jobban tudják miért nem szeretnek vitázni. Vagy ha már válaszolnak, akkor miért kezelik a véleményüket igazságként. Kb minden csávó állításokat fogalmazott meg: mert a nők ilyenek meg olyanok stb.

nem azt hogy, én úgy tapasztalom, úgy gondolom a nők érzelmesek ehhez stb.

mellesleg korábbi női válaszolókkal együtt én is úgy tapasztalom sok férfi abszolút igazságként kezeli amit tud, gondol

pl öcsém mond valamit, kérdezem hogy ezt hol olvastad, honnan tudod

válasz: common knowledge xd

de amúgy én is tökre szeretek vitázni, minden fiúval örökké vitázok :3 szeretek okosnak lenni és új nézőpontokat megismerni

2023. szept. 23. 20:11
 22/38 anonim ***** válasza:
60%

21 igen neked van vitakultúrád, én látom is a kommentedben ezt, és értékelem. De attól még elhiheted a nők nagyobbik fele sajnos nagyon nem ilyen. És mondok 1 durvábbat, az itteni nők nagyobbik fele meg aztán végképp nem ilyen.

Amiket mi itt leírtunk, az tapasztalatokon alapszik, megtörtént dolgokon. A másik lehazugozása és lepontozása, ellenben amit ők állítanak logikátlan önellentmondás, azt feltétlen nélkül el kell hinni. Az elfogult érzelmi érvelés, az egóból dührohamok és a bármi áron győzni kell, nem az igazság számít hanem hogy én nyerjek mentalitás. A rengeteg - egyébként szerintem szándékos - érvelési hiba, amit arra használnak hogy a másik felet megpróbálják hitelteleníteni és gyalázni. Én egy ideje elkezdtem összeírni ezeket a dolgokat, jegyzetelek, és pontosan ellenük szoktam felhasználni ezeket már. Nem igazán szokták szeretni, dehát ilyen az amikor a fagyi visszanyal. És hát normális korrekt embereknél nem szoktam ilyet csinálni, csak szektásoknál, vagy ilyen elfogult érzelmi érvelőknél, mint a legtöbb itteni nő. Akikkel nem lehet vitatkozni, csak vitázni, és semmi de semmi vitaszabályt nem tartanak be. Tényleg olyan ez mintha sérültek gyülekezete lenne, élőben tizedennyi surlódásom se volt nőkkel mint ami itt megy folyamatosan. Sőt valószínű még keveset is mondtam ezzel a számmal.

2023. szept. 23. 20:20
 23/38 anonim ***** válasza:
46%
fszom se fog ilyen dunning-kruger effektes idiótákra energiát pazarolni. jól van, persze tudjad jobban, nem kell megtanitani semmire, maradok inkább hülye😅
2023. okt. 10. 15:35
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
22. Te egyébként milyen érvekkel tudnád alátámasztani hogy ezt a nők csinálják? Ugyanennyi férfi csinálja ezt, most akkor mondhatnád azt is hogy a nők mind raszta hajúak, mert találkoztál sok ilyennel. Ezért furcsa hogy épp azok akik büszkélkednek a brilliáns érvelésükkel, az alapoknál el vannak tévedve sokszor, erre se idegből reagálj hanem vedd fontolóra és érvekkel cáfold, vagy erősítsd meg.
2023. okt. 10. 17:57
 25/38 anonim ***** válasza:
46%

"A másik lehazugozása és lepontozása"

22 szeretném felhívni a figyelmedet, hogy éppen lepontoztál (90% te vagy az egyik), nem mintha ez érdekelne, csak egy kis zavar van az erőben.

2023. okt. 10. 18:03
 26/38 anonim ***** válasza:

24 te most viccelsz? Érvek? Igazábol az egész kategória tele a bizonyítékával. Én heteken át jártam ezt a kategóriát, és értem én hogy az inceleteket ütitek gyalázzátok a saját kérdéseikben, egészségetekre. Ha nektek ettől jobb, meg ha az ő dolgaikat felhatalmazásnak veszitek rá, akkor hajrá. Bár ott is érdekes sok női megnyilvánulás, az a fröcsögő gyűlölet és lenézés, nem tudom ez mennyivel jobb attól ami ellen küzdötök de mindegy, fogjuk rá értem miért kapják. De most figyelj, most jön a lényeg.

Csomószor láttam hogy baromira nem incel, hanem rendesen párkapcsolatban élő vagy párkapcsolatból jött szakító férfi kérdésébe is odamennek ugyanezek a nők! Lepontozgatnak, provokálnak, erőszakoskodnak, kiforgatnak, és hazudoznak mint a vízfolyás, szándékos rosszindulattal és férfigyűlölettel. Gyakorlatilag ugyanaz mint ami a 22-be mondtam. És mindig lesz jópár aki letagadja, aztán elkezd példát követelni a nyilvánvaló és látványos dolgokra is, ami többnyire csak arról szól hogy téged próbáljon hitelteleníteni. Ha pedig adsz neki példát, volt hogy töröltette a választ mert link volt benne! De legtöbbször csak lepontozás, vihogás meg terelés ment az adott példára is (tudom mert korábban párszor adtam már példát, ismerem jól ezt) meg aztán sokszor el se olvassa. Szóval nem, sajnos nem én vagyok az alapoknál eltévedve.

Annyi van még hogy azt a kommentemet szeptember 23.án írtam. Azóta kicsit jobban megértettem az itteni speciális helyzetet, férfiak és nők, incelek és feminácik között. Ha nem muszáj, már nem kommentelek ilyen csatatér kérdésekben, meg azóta jobban felismerem az ismétlődő provokációkat is. Annyi ha vhol nagyon unfair módon gyaláznak valakit igazságtalanul, bármelyik nemből is való, akkor néha logikával megpróbálom leszerelni a támadókat. Vagy rámutatni az ellentmondásokra, szintén logikával. De alapból a megosztós válaszok helyett már a ténylegesen segítősökbe próbálok válaszolni. Mert a kategória legalább harmada az simán csak hergelés, a másik harmada pedig erősen megosztós kérdéssé válik az első harmadon felhergelt hülyék miatt, akik odamennek azokba is szemétkedni. És alapból hiába normális kérdés, itt csomószor nemnormálissá változik. És pl ezeket sem tudtam még szeptember 23.án.

Sőt 24 tudod mit? Részben igazat adok neked is, van rengeteg barom ösztönállat férfi is, tudom és láttam, főleg azóta hogy nyitottabb szemmel járok itt is. De azért ha a pontozásokat megnézed, a legtoxikusabb kérdéseknél is, látni fogod hogy ebben a kategóriában mégiscsak a nők vannak többségben. És köztük itt jópáran rendszeresen űzik ezt. Tessék az érvek, remélem kielégítő volt.

2023. okt. 10. 18:17
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

26 Láttam én is azokat a nőket akikről írsz. De nincs olyan sok belőlük, viszont ha egyszer feljönnek, mindenhová írnak. Ez a gond az internettel, hogy nem lehet tudni hány emberrel beszélgetsz. 24-25 voltam.

Igen, az érvelés jól sikerült.

2023. okt. 10. 18:22
 28/38 anonim ***** válasza:

25 Ha ez nekem szólt akkor el kellene gondolkodni mi lehet az oka! De várj segítek:

1. Összemosás, nem, nem ugyanannyi férfi csinálja hiszen alapból a kategóriában létszámhátrányban vagyunk, és ezzel is erősen vissza van élve, nagyon durván női oldalról. Amikor elkezdődik a gyalázkodás. Vannak idióta férfiak is itt, de közel sem azonos a kategóriában a 2 nem szélsőséges hülyéinek az aránya!

2. Megint egy nyilvánvaló dolgot próbál valaki letagadni, hogy felesleges vita kerekedjen. Ha kicsit is elfogulatlanul néznéd, látnád hogy miről beszélek! Rengeteg itteni kérdésben gyalázkodnak BIZONYOS nők vállalhatatlan módon szídva normális férfiakat is. Sokszor láttam, én is sokszor megkaptam, de most kapaszkodj meg, jópár normális nő is pontosan ezen a véleményen van! Hogy rengeteg itt a hülye femináci, és ez baromira nem tesz jót egyik nemnek se. Őket is sokszor lepontozzák mellesleg.

3. elkezdtél személyeskedni hogy briliáns érvelés csak épp alapjaiban van eltévedve, és így ezt kijelentve.

4. Sokszor mostanság már a nőknek kedvező válaszomat is lepontozza pár elmebeteg femináci ebben a kategóriában! Meglátják hogy 3 pipa = itteni férfi és bamm repül a 80% lepontozás, máris piros vagyok. Most ha az első 3 dolgot valaki behúzza ellenem, plusz még ez is általában az itteni hozzámállás férfiként, akkor szerintem nem kéne meglepődni azon ami történt. Ezek után is úgy gondolod zavar van az erőben?

2023. okt. 10. 18:25
 29/38 anonim ***** válasza:

27 köszönöm, ezesetben elmondhatom rólad hogy szerintem az itteni értelmes rétegbe tartozol, aki képes ezt meglátni és őszintén elismerni. A többség sajnos simán letagadta eddig, egyfajta gaslightingal, főleg mivel neki kedvez, vagy mert ő maga is űzi ezt az itteni sportot. Komolyan, talán te vagy az 5. nő aki elismeri. Mármint én ennek most örülök, bárminek is látszik.

Egyébként mivel új vagyok itt, nem állíthatom biztosra, viszont van egy érdekesség ebben hogy csak páran lennének ezek a problémás nők. Voltak kérdések ahol legalább 20 lepontozást is számoltam 1-1 ilyen vita hevében. Szóval szerintem elég sok nő ha nem is száll be a verbál lincselésbe, de folyamatosan támogatja a fel és lepontozással azt. Ami sajnos szintén az itteni probléma része. Meg azért sokan odaszúrogatnak ha érzik a többségi "erőt" ilyen 1-1 személyeskedő lenéző sorokkal. Ami persze szintén zöld pipa.

De egyébként én is elengedtem itteni pontozást már, meg mondom, a megosztósabb témákat is kerülöm azóta. Minek tovább szítani a feszültséget, megteszik mások is bőven.

2023. okt. 10. 18:32
 30/38 anonim ***** válasza:
43%
27-est visszaszívtam, hiába, az a jó szívem. De hát nem nyert. Oké, idegeskedj tovább a "feminácikon", amúgy hogy azonosítod be őket a környezetedben, csak hogy tudjam hogy az elmebetegeknél hogy lehet elkerülni azt hogy leüssenek egy képzeletbeli feminácit. Miután már itt eléggé felhergelted magad feleslegesen, biztos a környezetedben is azonosítani fogsz néhányat, nem szeretnék épp előtted állni a boltban a sorban, mert látom kezd veszélyessé válni a helyzet.
2023. okt. 10. 18:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!