A gyerekes anyák miért olyan idegesek? Boltban, tömegközlekedésen, utcán rászól a gyerekre, ne csináld ezt-azt, állj ide/hagyd abba/elég volt stb. Miért van erre szükség?
Gyakran látom, ahogy ma is a sorban álltak és a kislány kb. 7-8 éves lehetett szépen állt a kosár mellett de levette az egyik termék cimkéjét (a matricát), és rögtön jött az anyja hogy "most ezt meg csináltad, most ez mire volt jó?!! stb."
Múltkor a metróban látom, hogy "Ülj MÁR nyugodtan!! Maradj már.. " stb.
"Ha nevelve van a gyerek, akkor az utcán nem csinál olyasmit, amiért rá kellene ripakodni."
Ekkora hülyeséget is ritkán olvas az ember.
Nekem nincs gyerekem, senkit nem is ismerek akinek van - ezért a kérdés.
A múltkor ültem egy kávézóban a belvárosban, egy külföldi pár ült mellettem, a gyerekük össze-vissza futott ide-oda és a saját itókájával (neki is vettek valami italt) szorgalmasan öntözte az utat. Az úton játszott, ott kergette a galambokat ahol amúgy az autók közlekednek. Nézni is rossz volt..
Közben a pár nyugodtan itta a kávéját és beszélgettek, rá se néztek a gyerekre.
Ehhez képest gyakran látok nőket egyedül gyermekkel, és ők folyamatosan mint valami sas lesik a gyereket és minden mozzanatára rászólnak: ide ülj, megmondtam hogy "IDE ÜLJ!! Tedd azt le, fújj, ne fogd meg azt!!" "NEE nyalogasd azt, fújj!!"
5
Nincs gyereked, ugye? És közelről sem láttál egyet sem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!