A gyerekes anyák miért olyan idegesek? Boltban, tömegközlekedésen, utcán rászól a gyerekre, ne csináld ezt-azt, állj ide/hagyd abba/elég volt stb. Miért van erre szükség?
Figyelt kérdés
Gyakran látom, ahogy ma is a sorban álltak és a kislány kb. 7-8 éves lehetett szépen állt a kosár mellett de levette az egyik termék cimkéjét (a matricát), és rögtön jött az anyja hogy "most ezt meg csináltad, most ez mire volt jó?!! stb."
Múltkor a metróban látom, hogy "Ülj MÁR nyugodtan!! Maradj már.. " stb.
2023. szept. 6. 22:26
41/46 anonim válasza:
Hisztis liba lehetsz - finoman szólva.
42/46 anonim válasza:
Ezt három mondatból biztos meg tudod állapítani 😂
43/46 anonim válasza:
Mert ha nem szólnak a gyerekre, akkor a körülöttük lévők lesznek idegesek.
44/46 anonim válasza:
Én 3 x szólok rá a gyerekre egyre fenyegetőbben, aztán jön az elkerülhetetlen büntetés. Ezt már pontosan tudja, ezért elég maximum a 2. szólásig eljutni. Annak semmi értelme hogy 50 x rászólunk következmény nélkül, mert azt háttérzajnak nevezik.
45/46 NTBS válasza:
Ez a nevelés része. Amire minden gyereknek szüksége van. Sajnos sokszor kimarad.
46/46 anonim válasza:
Én inkább a nyugalmukért csodálom őket. Olyan dackorszakos hisztiket levágnak a kisgyerekek, hogy én az biztos , hogy ugyanolyan idegbetegen üvöltenék a gyerekkel, mint ahogy ő üvölt, de leginkább beadnám intézetbe. Ezt elkerülendő nem szültem, és soha nem is fogok, abból mindenki rosszul jönne ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!