Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen nehéz férfiként a...

Miért ilyen nehéz férfiként a 22-27 év közötti élet magánéleti szempontból?

Figyelt kérdés
Ez előtt nem volt gondom a nőkkel, és 24 évesen is csak az a fájdalom, hogy a két évvel fiatalabb barátnőm elhagyott, mert szerinte lassan haladok az életemmel. Egyetemet jövőre fogok végezni, van C1 nyelvvizsgám és a jogosítványt most kezdtem el. A baráti körömben másoknak is ez a tapasztalata, ők is hasonló cipőben járnak. Ez a jelenkor jelensége vagy mindig ilyen volt fiatal férfinek lenni?
2023. szept. 1. 12:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Fejlődni jó dolog, de ez olyan szomorú, hogy a nők ennyire felszínesek. Férfiak közül is sok van, persze. De akkor a nők olyanok, mint a macska, ameddig van "kaja" addig nagyon dorombolnak, ha nincs, akkor keresnek mást. A férfiak azért ennél sokkal jobban tudnak egy nőhöz kötődni. Nem hiába a férfiak szoktak tönkremenni szellemileg egy váláskor, a nők sokkal ritkábban.
2023. szept. 1. 13:06
 12/25 A kérdező kommentje:
Én hajlandó vagyok utazni, ha van kivel. Egyedül mi értelme? A baráti társaságomból mindenki utazik évente 1-2x, de céllal. Pl történelmi helyekre, stb... De a nők nagy része csak elmegy ide-oda, amit épp az insta ajánlásokban lát, majd azt se tudja, az a hely miért fontos, csak készít magáról egy fotót.
2023. szept. 1. 13:08
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Manapság ilyen buta emberek járnak egyetemre ? Már kezdem érezni miért tartják sokan wc papirnak a diplomát.
2023. szept. 1. 13:20
 14/25 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz nagyon tetszik. Érdemi választ ad a kérdésre, érvekkel, személyes tapasztalatokkal alátámasztva, konstruktív és elgondolkoztató. Semmi személyeskedés, szuper!
2023. szept. 1. 13:22
 15/25 kisördög1 ***** válasza:
65%
Nehéz dolog gyereknek lenni, de ne aggódj, majd ha felnősz minden jó lesz!
2023. szept. 1. 14:15
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

Téged miért zavar hogy más emberek, akikhez neked semmi közöd, mit csinálnak a saját szabadidejükkel és pénzükkel?

Én is 24 éves vagyok, most végeztem az egyetemmel, nem keresem hülyére magam, most költözök albérletbe. Autóm jogsim nincs, és eddig egyik pasimnak se volt, mindenhova eljutottunk tömegközlekedéssel.

Nem igazgatok sokat, de megtenném ha lenne rá keretem meg időm. De mástól ezt se nem irigylem se nem sajnálom, hagy élje mindenki úgy az életet ahogy akarja.

Nekem is most az az első, hogy anyagilag egyenesbe jöjjek, tudjak félretenni a céljaim érdekében, ha ettől leszek karrierista feminista picsa az ilyen gyerekek szemében mint te, akkor sajnálom, de nem érdekel. :D

2023. szept. 1. 14:24
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Te kezdted az általánosítgatást és a felszínes nőkről, bezzeg férfiakról való értekezést. Elhiszem, hogy csalódas ért, amikor elhagyott az exed, de kár a nőkre vetíteni a kudarcod, ezzel nem leszel közelebb a vágyaidhoz.

Miután kiadtad magadból, hogy a nők nem tudnak szeretni, és ahhoz is hülyék, hogy elutazva felismerjék, hogy hol szállt le a gépük, milyen empátiára tartanál igényt?

2023. szept. 1. 14:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt lát, amit látni AKAR! Ez a helyzet. Változtass a fókuszodon, kérdező, és egyből nem leszel ennyire pesszimista, ennyire negatív. Mert végig ez süt a soraidból, és ez minden, csak nem vonzó.
2023. szept. 1. 14:27
 19/25 anonim ***** válasza:
55%

Amíg így gondolkozol, a férfiak ilyenek ( jók ) a nők olyanok ( rosszak) addig túlzóan általánosítasz. Egy két csalódásból megítéled a nőket, úgy általánosságban.

Bár van, ami tényleg különbözik.

Egy nőnek rövidebb az az időszak, amíg önmegvalósíthat. Egy harmincas férfi még keteshetinönmagát

2023. szept. 1. 14:52
 20/25 anonim ***** válasza:

Hopp elment, szóval a harmincas nőnek meg már ketyeg a biológiai órája.

Úgy érzem nagyon felszínes lányokkal hozott össze téged eddig a sors, vagy nem jó helyen ketesgéltél.

Legalább annyi értékes fiatal nőt ismerek, mint férfit. Nézz szét alaposan !

2023. szept. 1. 15:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!