Miért ilyen nehéz férfiként a 22-27 év közötti élet magánéleti szempontból?
Figyelt kérdés
Ez előtt nem volt gondom a nőkkel, és 24 évesen is csak az a fájdalom, hogy a két évvel fiatalabb barátnőm elhagyott, mert szerinte lassan haladok az életemmel. Egyetemet jövőre fogok végezni, van C1 nyelvvizsgám és a jogosítványt most kezdtem el. A baráti körömben másoknak is ez a tapasztalata, ők is hasonló cipőben járnak. Ez a jelenkor jelensége vagy mindig ilyen volt fiatal férfinek lenni?2023. szept. 1. 12:49
1/25 A kérdező kommentje:
Egyre többen azt vesszük észre, mint ha a korunkbeli nőknek minden róluk szólna. Utazgatnak, kipróbálnak pár férfit és karriert építenek, majd 30 körül megállapodnak jobb esetben. Ennek mi értelme? Miért kell nekik anyagilag mindig több és több? Tudomn, nem az összes nő ilyen de a legtöbb igen.
2023. szept. 1. 12:51
2/25 anonim válasza:
Mert a csajok elvárják, hogy 25 évesen kocsid és lakásod legyen, ahova szülhet. Egy hanyatló országban ahol ez a huszonévesek 90%nak csak álom. Érted? :D
3/25 A kérdező kommentje:
Na igen, ez is örök téma, lakás, ház... Nekem 30 éves koromra reális, szerencsére jó karrier áll előttem, ha egészséges maradok, akkor az egzisztenciámmal nem lesz gond. De miért akarnak a nők minden lényegi dolgot 30 éves koruk előtt megvalósítani? 50 évesen is be lehet utazni a világot. Vagy ez női p*csméregetés, hogy ki mikor hova utazik?
2023. szept. 1. 12:54
4/25 anonim válasza:
#1 a pasik szerinted különbek? Ti is (mármint a jobbak, izmosak gazdagok, akik leginkább megtehetik, hogy válogassanak), 35 előtt nem állapodnak meg. Mi ezzel amúgy a baj? Kötelező lenne 20 évesen megházasodni? Nem Afganisztánban élünk haver…
5/25 A kérdező kommentje:
Az utazgatást is már-már úgy kezelik, mint ha az lenne a legfontosabb, mert akkor "megismerik önmagukat", "kilépnek a komfortzónából", stb... Megideologizálják ezt is.
2023. szept. 1. 12:55
6/25 A kérdező kommentje:
Én járok edzőterembe, most átlagosan élek, pár év múlva jól, és nem sokára autóm is van. De nem akarok ezer nőt, 18 éves korom körül volt sok, én kiéltem magam, szóval szeretnék minél hamarabb megállapodni, hogy hatvan évesen legyen kivel és miről nosztalgiázni a huszonéves évekről. Valakivel igazán elmélyült kapcsolatot alakíthassak ki.
2023. szept. 1. 12:57
7/25 A kérdező kommentje:
Nekem ez a túlzott önmegvalósítás üresnek, egoistának és öncélúnak tűnik. Végtelenül anyagiasnak és hiúnak. Azt gondolom ezek negatív értékek.
2023. szept. 1. 12:58
8/25 A kérdező kommentje:
A férfiak szerintem mások, nálunk nagyon vegyes, hogy ki mit akar, de mi alapvetően állandóságban gondolkozunk, maximum szex terén nem. A nők sokkal inkább folyamatos változásban.
2023. szept. 1. 13:01
9/25 anonim válasza:
Ezer oka van neki. Az itthoni kilátástalanságtól a nyugatről jött neo-feminizmusig, woke-ig minden. Olvass ezekről és értsd meg. Aztán igyekezz a legjobb 1%ba tartozni. Régen elég volt a legjobb 20%-ba, de mára megváltozott a helyzet. Aki ezen bosszankodik, borítékolja magának hogy sose fog az élmezőnybe tartozni. A kulcs a fejlődés és az adaptáció.
10/25 anonim válasza:
Tehát valakivel nosztalgiázni akarsz a közös húszas éveidről, de az utazás az üres, egoista és öncélú? Miről akarsz nosztalgiázni, a konyhafőnök 10. évadáról, amit a kanapén néztetek?
Őszintén szólva ha valaki nem lenne hajlandó utazni, világot felfedezni velem, azzal biztos nem kötném össze az életem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!