Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nincs jogsid = nem vagy férfi?

Nincs jogsid = nem vagy férfi?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kis beszélgetés ihlette a kérdésemet.

Nincs jogsim nekem sem. Valahogy még nem éreztem szükségét. Kerékpárral és tömegközlekedéssel minden hová eltudok jutni.

Nem érzem fusztráltan vagy hasonló magam, de nagyon sok lány gondolkodik hasonlóan. (nincs autód=nincs f@rkad).

Kapcsolatban élek, de előtte volt néhány próbálkozásom.

Volt olyan lány aki egyből a lényegre tört egy kis idő után. -"na és milyen autód van"?, -"jól fizető állásod van, de még sincs autód?".

Persze voltak kivételek, de nagyon sokan ráfeküdnek a hasonló anyagias dolgokra (autó, ház, stb.).

2023. aug. 27. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jogsim és magasról sz@rok rá, hogy mi a véleménye erről másoknak.
nov. 9. 22:47
 62/64 anonim ***** válasza:
Epilepsziás vagyok, nem is lehet jogsim, de leszarom. Aki ezért lenéz, az egy gyökér f@sz. Szerencsére van feleségem és gyerekem is, de mi jól vagyunk autó nélkül immár 16 éve, boldog házasságban.
nov. 11. 00:31
 63/64 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el ezt a rengeteg választ.

Mikor páromat megismertem ő akkor volt 29 éves. Se jogosítványa, se autója. Nekem 22 éves nőként volt jogosítványom, de autóm nem volt. (Mivel régi autónk volt, azon vezettem, de amióta apa jó pár éve lecserélte, azóta nem vezetek, tehát kijöttem a gyakorlatból.)

11 éve vagyunk együtt a párommal. Azóta neki nem lett jogsija, én meg nem vettem autót, mert minek. Munkábajáráshoz nem kell, városban lakunk, vásárlást megoldjuk gyalog, utazáshoz meg jó a busz, nyaraláshoz vagy busz, vagy repülő.

nov. 11. 10:49
 64/64 anonim ***** válasza:

Soha nem értettem ezt a fajta hozzá állást ez emberektől.

Nincsen se jogsid és kocsid se, akkor már nem vagy emberszámba véve.

38 éves vagyok, és nincsen egyik sem, nincsen rá szükségem, bármennyire is nehéz sok embernek felfognia!

A munkába járást, a bevásárlást és minden egyéb mást, gyalog, biciklivel, illetve tömeg közlekedéssel oldom meg.

Anyaiakban sem utolsó, egy kocsi fenttartása nem olcsó. Én ezt pénzt megspórolom. 3 havonta 1x fordul elő hogy jól jönne most egy kocsi, de azt meg mindig megoldom.

nov. 11. 11:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!