Nincs jogsid = nem vagy férfi?
Ez a kis beszélgetés ihlette a kérdésemet.
Nincs jogsim nekem sem. Valahogy még nem éreztem szükségét. Kerékpárral és tömegközlekedéssel minden hová eltudok jutni.
Nem érzem fusztráltan vagy hasonló magam, de nagyon sok lány gondolkodik hasonlóan. (nincs autód=nincs f@rkad).
Kapcsolatban élek, de előtte volt néhány próbálkozásom.
Volt olyan lány aki egyből a lényegre tört egy kis idő után. -"na és milyen autód van"?, -"jól fizető állásod van, de még sincs autód?".
Persze voltak kivételek, de nagyon sokan ráfeküdnek a hasonló anyagias dolgokra (autó, ház, stb.).

#20. És mi van, ha pont anya nem tudja otthagyni a munkát, apa meg he office-ból dolgozik? Miért vedzed alapnak, hogy anya otthon van? Tudod, ma már elég sok nő dolgozik...
Szerintem alap, hogy mindkét szülőnek legyen.

A mai modern autókat egy nő is ugyanolyan könnyen elvezeti mint egy férfi. Az én 2005-ös Fordomban kisujjal tekerem a kormányt, ez olyan macsós ugye?
Ok hogy megyünk vissza az időben ebben az országban, ispánok, vármegyék, ner lovagok, a nő meg csak szülje a kis jobbágynak való gyerekeket, meg még sorolhatnám... szóval azért őrizzük már meg a józan eszünket.

"Tudod, ma már elég sok nő dolgozik..."
😱😱😱
Nyilván arra gondoltam, amikor otthon van a gyerekkel. Amiből több van itthon. Szép lenne az utópia, amit leírsz.

Nő vagyok és van autóm. Volt két pasim akiknek nem volt autójuk, de sosem hánytam fel nekik, hogy miért nincs. Egyébként az egyik vállalkozó volt a másiknak meg kutyakozmetikája volt, nem voltak csórók, velem együtt mert én is dolgozom.
Én minden autóra úgy tekintek hogy 4 kereke van és egy eszköz, semmi több. Valaki meg egy mércét állít fel az autójával, mintha valami egyedi fősulija lenne.

Nincs jogsim, nem is akarok, és mégsem látom azt, hogy felszívódott volna az anakondám.
Rég rossz, ha valaki ebben látja a férfiasságot.

29
A pontosság kedvéért hány cm a vékony gyíkod ha már ennyire fitogtatod? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!