Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nincs jogsid = nem vagy férfi?

Nincs jogsid = nem vagy férfi?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kis beszélgetés ihlette a kérdésemet.

Nincs jogsim nekem sem. Valahogy még nem éreztem szükségét. Kerékpárral és tömegközlekedéssel minden hová eltudok jutni.

Nem érzem fusztráltan vagy hasonló magam, de nagyon sok lány gondolkodik hasonlóan. (nincs autód=nincs f@rkad).

Kapcsolatban élek, de előtte volt néhány próbálkozásom.

Volt olyan lány aki egyből a lényegre tört egy kis idő után. -"na és milyen autód van"?, -"jól fizető állásod van, de még sincs autód?".

Persze voltak kivételek, de nagyon sokan ráfeküdnek a hasonló anyagias dolgokra (autó, ház, stb.).

2023. aug. 27. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:

#20. És mi van, ha pont anya nem tudja otthagyni a munkát, apa meg he office-ból dolgozik? Miért vedzed alapnak, hogy anya otthon van? Tudod, ma már elég sok nő dolgozik...

Szerintem alap, hogy mindkét szülőnek legyen.

2023. aug. 27. 21:56
 22/64 anonim ***** válasza:
0%

A mai modern autókat egy nő is ugyanolyan könnyen elvezeti mint egy férfi. Az én 2005-ös Fordomban kisujjal tekerem a kormányt, ez olyan macsós ugye?

Ok hogy megyünk vissza az időben ebben az országban, ispánok, vármegyék, ner lovagok, a nő meg csak szülje a kis jobbágynak való gyerekeket, meg még sorolhatnám... szóval azért őrizzük már meg a józan eszünket.

2023. aug. 27. 22:36
 23/64 anonim ***** válasza:
29%

"Tudod, ma már elég sok nő dolgozik..."

😱😱😱

Nyilván arra gondoltam, amikor otthon van a gyerekkel. Amiből több van itthon. Szép lenne az utópia, amit leírsz.

2023. aug. 27. 22:39
 24/64 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és van autóm. Volt két pasim akiknek nem volt autójuk, de sosem hánytam fel nekik, hogy miért nincs. Egyébként az egyik vállalkozó volt a másiknak meg kutyakozmetikája volt, nem voltak csórók, velem együtt mert én is dolgozom.

Én minden autóra úgy tekintek hogy 4 kereke van és egy eszköz, semmi több. Valaki meg egy mércét állít fel az autójával, mintha valami egyedi fősulija lenne.

2023. aug. 27. 22:55
 25/64 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az autózás a nagy szerelmem, szóval nem biztos, hogy olyan pasival jól meglennénk, akitől ez teljesen távol áll.
2023. aug. 28. 01:38
 26/64 anonim ***** válasza:
60%
Csak az idióták hiszik ezt. Az ilyen nőket kerülni kell, a normálisakat hidegen hagyja.
2023. aug. 29. 09:17
 27/64 anonim ***** válasza:

Nincs jogsim, nem is akarok, és mégsem látom azt, hogy felszívódott volna az anakondám.

Rég rossz, ha valaki ebben látja a férfiasságot.

2023. aug. 29. 17:32
 28/64 anonim ***** válasza:
Ja, és van barátnőm.
2023. aug. 29. 17:33
 29/64 anonim ***** válasza:
42%
Engem az ilyen rib...ok sosem érdekeltek. Igazából van jogsim, megtehetném, hogy autóm is legyen, de feleslegesen csak azért, hogy megfeleljek a társadalmi elvárásoknak nem fogok venni, csak akkor ha nekem szükséges lesz. Utálom a társadalmat, az embereket és bekaphatják a méteres gyíkom a státuszszimbólumokkal együtt.
2023. aug. 29. 18:04
 30/64 anonim ***** válasza:

29

A pontosság kedvéért hány cm a vékony gyíkod ha már ennyire fitogtatod? :P

2023. aug. 29. 18:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!