Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nincs jogsid = nem vagy férfi?

Nincs jogsid = nem vagy férfi?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kis beszélgetés ihlette a kérdésemet.

Nincs jogsim nekem sem. Valahogy még nem éreztem szükségét. Kerékpárral és tömegközlekedéssel minden hová eltudok jutni.

Nem érzem fusztráltan vagy hasonló magam, de nagyon sok lány gondolkodik hasonlóan. (nincs autód=nincs f@rkad).

Kapcsolatban élek, de előtte volt néhány próbálkozásom.

Volt olyan lány aki egyből a lényegre tört egy kis idő után. -"na és milyen autód van"?, -"jól fizető állásod van, de még sincs autód?".

Persze voltak kivételek, de nagyon sokan ráfeküdnek a hasonló anyagias dolgokra (autó, ház, stb.).

2023. aug. 27. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:

Jogositvány hiánya nem feltétlen kreténség, sőt.

Tény, hogy praktikus, de csupán ennyi. Se több, sem kevesebb.

Én pl. epilepsziás férfit ismerek, aki minden téren férfinak mondható, jogsija mégsincs. Jogszabályilag lehetne, de Ő nem akar.

2023. okt. 25. 23:05
 32/64 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ezen kérdésben és válaszok zömében keverve van amúgy a férfisság és egyfajta autób*ziság.

Semmi gond utóbbival. Nekem is X. ideillő dolgom lenne.

2023. okt. 25. 23:08
 33/64 anonim ***** válasza:
94%
Ha meg van jogsim de kisautóval járok az se jó
2023. okt. 27. 23:13
 34/64 anonim ***** válasza:
Akkor még nő lehetsz, szóval azért nem olyan rossz a helyzet.
2023. okt. 28. 06:16
 35/64 anonim ***** válasza:
Nem, mert ferfi vagyok
2023. okt. 28. 08:15
 36/64 anonim ***** válasza:
40%

Szabina szegény egyszerű, mint a szög. Gondolom, imádja, mikor a barátja beviszi a dolgozni a gyárba.

Férfi vagyok, és van jogsim, de rühellek vezetni, csak azért csináltattam meg, mert apámék cégénél dolgoztam, és nem volt képem nemet mondani.

Attól, hogy valalki golyókkal a lába között születik, még nem kell feltétlenül vezetnie.

Azt meg csak halkan teszem hozzá, h így is túl sok az autó és a magyarok többsége borzasztóan igénytelenül néz ki: löttyedtek, dagadtak stb.

2023. okt. 28. 17:11
 37/64 anonim ***** válasza:
Nekem aze kell kocsi mert szarul jarnak a buszok es 5 perc keses miatt varhatok minden nap 1 orat a kovetkezore en meg nem fogok elkereckedni ugyse engedenek el
2023. okt. 28. 19:07
 38/64 anonim ***** válasza:

36

Kicsoda az a Szabina?

2023. okt. 28. 19:27
 39/64 anonim ***** válasza:
38: nyisd meg a kérdező linkjét.
2023. okt. 28. 19:32
 40/64 anonim ***** válasza:

39

Jahh, már értem, köszi. :) Nem vagyok képben, mert most ébredtem fel. :D

2023. okt. 28. 19:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!